<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Kennis delen is kracht.

swoosh
Sheryl Limburg, Manager Interim & Consultancy bij HEYDAY Consultancy: “Ik geloof dat je altijd kunt vertrouwen op jezelf. Weet wie je bent, ken je sterke kanten en draag vanuit jouw krachten bij aan de groei van een organisatie. Het vertrouwen dat je hebt in jezelf staat direct in lijn met je werkgeluk.”
HEYDAY_experts-42

Belangen en perspectieven.

“Als consultant is het belangrijk om een probleem eerst te bekijken vanuit verschillende invalshoeken. Om de situatie te overzien, belangrijke zaken te onderzoeken en deze in kaart te brengen. Denk daarbij aan de visie van de opdrachtgever, de ervaringen van mensen binnen de organisatie en de verschillende belangen en perspectieven van betrokkenen. Die invalshoeken vormen de aanleiding voor waardevolle gesprekken. Want met elkaar in gesprek gaan: dat is het startpunt. Vervolgens kun je de uitkomsten vertalen naar sterk onderbouwd advies en concrete acties.”
HEYDAY_experts-38

Expertise.

“Wat mij vooruit drijft, is het laten zien dat facility management écht een waardevol vakgebied is. Ik zie het als mijn missie om facilitaire organisaties naar een hoger level te tillen en facilitair managers daarbij te ondersteunen. Ik help hen bij de ontwikkeling van hun persoonlijk leiderschap en het krachtig kunnen uitdragen van hun visie, verhaal en strategie. Ook kan ik moeilijke onderwerpen op een begrijpelijke manier aan managers en andere professionals uitleggen. Zo weet ik als voorzitter van de Nederlandse Normcommissie de ISO-, EN- en NEN-normen binnen facility management helder te verwoorden. Vanuit mijn enthousiasme en passie voor dit vak, draag ik bij aan facilitair leiderschap en de groei van mensen en organisaties.”
HEYDAY_experts-1

Ervaring.

“Het verbinden van mensen en kennis: daar ben ik continu mee bezig. Netwerkgroepen zijn daarbij belangrijk om kennis en ervaringen met elkaar te delen. Want kennis delen is kracht. Zeker nu flexibiliteit en wendbaarheid belangrijkere thema’s worden binnen organisaties. Actuele kennis is nodig om als organisatie steeds grote of kleine stappen vooruit te zetten. Zelf begeleid ik netwerkgroepen binnen de facilitaire wereld. Ook faciliteer ik workshops en interactieve sessies die gaan over visie- en strategietrajecten. Aan de hand van interactieve sessie en met creatieve middelen ondersteun ik teams, zodat zij gezamenlijk tot de beste resultaten komen. Want aan de toekomst bouwen doe je samen.”
HEYDAY_experts-8_Breder

Visie.

Wij geloven dat vakmanschap de eerste stap is naar impact. We stimuleren de toewijding van onze consultants, zodat zij excelleren in het vak. Zo bieden ze verfrissende inzichten en de beste oplossing voor jouw vraagstuk.

Lees meer

Werken bij HEYDAY.

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij HEYDAY? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Lees meer
HEYDAY_experts-40

Benieuwd hoe Sheryl je kan helpen?

Wij zijn betrokken, vindingrijk en brengen organisaties in beweging. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen.

Lees meer