<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

Luchtvaartdagen Soesterberg groot succes, mede dankzij HEYDAY

24 september

Interesse in bijzondere vliegtuigen? Dan kon je het afgelopen weekend je hart ophalen bij het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Maar liefst 12.000 bezoekers bezochten de Soesterberg Luchtvaartdagen 2018. Op het terrein rond het museum werden meer dan 20 unieke vliegtuigen tentoongesteld, waaronder een F-4 Phantom.

Normaal staan deze kisten achter slot en grendel, maar tijdens de Soesterberg Luchtvaartdagen konden geïnteresseerden ze van dichtbij bekijken. Hiernaast was een theatervoorstelling van het Flying Circus te bewonderen en konden bezoekers zich een F-16 vlieger wanen in één van de vliegsimulatoren van de Luchtmacht.

Paul van Vlijmen, algemeen directeur van het NMM, kijkt tevreden terug. “Het evenement is uitstekend verlopen, mede dankzij onze eigen medewerkers, vrijwilligers en partners, waaronder HEYDAY." Zo was onder meer Charlotta van Doornik, Facility Coördinator bij HEYDAY, nauw betrokken bij de organisatie en coördinatie van het evenement.

Eigenlijk was het de bedoeling dat er ook een vliegshow zou zijn, maar na protest van natuurorganisaties ging dat niet door.

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday