<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
ontdek meer HEYDAY.

Duik in de wereld van onze diensten Dot

Inspirerende sprekers van HEYDAY op de WorkPlace Xperience

Terug naar blog overzicht

Over minder dan drie weken is het zover: dan vindt de WorkPlace Xperience plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Het jaarlijkse event op het gebied van de duurzame en gezonde werkomgeving. Bij de WorkPlace Xperience staat horen, zien, beleven, ontmoeten, delen en doen centraal. Het is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de laatste trends en ontwikkelingen. Met maar liefst drie sprekers op het podium gaan we er een inspirerend event van maken.

De WorkPlace Xperience is de plek waar professionals uit de wereld van Human Capital, Workplace Management en Real Estate samenkomen om kennis te delen en elkaar te inspireren. Het programma is veelbelovend met onder andere presentaties van HEYDAY’ers Petra de West, Amber Klaassen en llse Albring in samenwerking met Ingrid van Rossum van Nationale-Nederlanden. 

Keynote: ‘Hospitality is geen term, maar a way of life’ 

Hoe kun je de beleving binnen jouw organisatie verbeteren? En het verschil maken in de strijd om talent? Petra de West, general manager van HEYDAY Hospitality, gelooft dat je door het toepassen van de hospitality-gedachte binnen je gehele bedrijfsvoering je impact maakt én onderscheidend bent als organisatie. Samen met alle collega’s binnen HEYDAY Hospitality legt zij elke dag de verbinding met de gast en de interne organisatie. Petra weet als geen ander hoe je de mens centraal stelt en daarmee de volledige (facilitaire) organisatie mensgerichter maakt. Dit doet ze vanuit de gedachte 'hospitality is geen term, maar een way of life'. Benieuwd hoe jij dit ook kan doen? Petra neemt je graag mee in de wonderen wereld van Hospitality. Je gaat met concrete handvatten naar huis! 

Presentatie: ‘Zonder data geen optimale werkomgeving’ 

Data en de juiste interpretatie hiervan worden steeds belangrijker. Het combineren van feitelijke data met menselijke factoren levert waardevolle inzichten op, omdat beleving een steeds grotere rol speelt binnen de werkomgeving. Maar waar en hoe begin je? En wat zien we in de praktijk? Amber Klaassen, werkzaam bij HEYDAY Consultancy, neemt je tijdens haar presentatie op de Workplace Xperience, mee in haar visie op Data Gedreven FM en deelt hoe ze dit toepast bij haar klanten. Zorg dat je haar presentatie niet mist! 

Presentatie: Duurzame samenwerking: het bouwen van een impactvolle coalitie 

Ilse Albring, klantmanager bij HEYDAY Integrated, en Ingrid van Rossum, Head of FM NL bij Nationale-Nederlanden, geven een presentatie over de ambitie van Nationale-Nederlanden op duurzaamheid en hun samenwerking op dit onderwerp. Eén van de pijlers is het opzetten van het duurzaam meerjarenplan. Dit plan heeft geleid tot een duurzaamheidscoalitie samen met alle ketenpartners en Nationale-Nederlanden: een impactvol ecosysteem. Tijdens de presentatie vertellen Ilse en Ingrid over de manier waarop Nationale-Nederlanden vormgeeft aan haar duurzame ambities op FM-gebied, hoe zij deze ambities samen nastreven en wat hen dit allemaal gebracht heeft.

Sprekers WPX 2023 HEYDAY

Petra de West HEYDAY Hospitality
Picture of Jinni Christiaanse

24-02-2023

Labelmarketeer voor HEYDAY Interim en Consultancy