<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY_integrated32

Duurzaamheid.

Inzicht in onze duurzaamheidsstrategie

Binnen HEYDAY hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. In 2022 richtten we daarom een Duurzaamheidsboard op. Binnen deze board ligt de focus op vijf impactgebieden, die samen de basis van onze duurzaamheidsstrategie vormen. De projectleiders van deze impactgebieden werken samen met het impactteam aan concrete actieplannen. Dit levert meetbare resultaten op voor onze organisatie en de samenwerking met opdrachtgevers, relevante marktpartijen en leveranciers.  

Placeholder

Lees hier ons volledige duurzaamheidsverslag 2023

Bekijk meer

Onze vijf impactgebieden

WhatsApp Image 2023-04-17 at 09.14.59
C02 en circulair
CO2-voetafdruk in beeld | Elektrisch wagenpark | Besparing in ons kantoor

We hebben inzicht in onze C02-voetafdruk en rapporteren hier periodiek over. Aan de hand van een concreet C02-reductieplan gaan we onze voetafdruk verkleinen. In 2027 willen we CO2-neutraal zijn. Twee belangrijke maatregelen in het verlagen van de CO2 footprint zijn het verduurzamen van het wagenpark en het energieverbruik van het hoofdkantoor.

HEYDAY_wenteling-21
Sociaal
Maatschappelijke kalender | Inclusiviteit

Wij inspireren onze mensen om naar eigen keuze sociale activiteiten te verrichten, aan de hand van een actueel overzicht van maatschappelijke activiteiten. Dat kan individueel, met de afdeling of bedrijfsbreed. We streven naar een hoge participatiegraad aan de hand van een intern communicatie- en motivatieprogramma. Wij voeren een actief beleid rondom de diversiteit van onze mensen en het aannemen en/of begeleiden van mensen met een kleine of grote afstand tot de arbeidsmarkt.

HEYDAY_wenteling-15
Vitaliteit en gezondheid
Leiderschap | evenementen

De mentale kracht van onze mensen is een belangrijke waarde voor onze klanten. Vitaliteit en gezondheid zijn daarom onderdeel van ons HEYDAY leiderschapsprogramma. We streven naar het gebruik van positieve gezondheidsmodellen om groei onder medewerkers te monitoren. We organiseren terugkerende activiteiten rondom vitaliteit en gezondheid voor onze mensen.

Kantoor
Samenwerking in de keten
Regie in duurzaamheid | Innovatie | Kennisbijeenkomsten

In 2022 is HEYDAY gestart met haar programma “duurzaamheid in de keten”. De doelstelling is om, niet alleen de huidige duurzaamheidsinitiatieven in de keten inzichtelijk te maken, maar ook om deze kennis en kunde zoveel mogelijk te delen en de ketenpartners te stimuleren om continu te verbeteren. In 2023 is gewerkt om kennis en initiatieven te verbinden op ketenpartnerniveau.

Rapportage-1
Rapportage en de CSRD
Inzicht in onze duurzaamheidsstrategie | Duurzaamheidsboard als basis

Wij geven onze opdrachtgevers en potentiële klanten een transparant beeld van onze duurzaamheidsstrategie en de resultaten die we samen met onze regiepartners op dit gebied kunnen boeken. De activiteiten en resultaten van de duurzaamheidsboard en onze vijf impactteams vormen vanaf 2023 de basis van onze uitgebreide duurzaamheidsrapportages, volgens CSRD en ESG.


HEYDAY_Concept_brand_meshgradient_Algemeen_2
HEYDAY_MicheleGiebing-70
HEYDAY_Concept_brand_meshgradient_Algemeen_2

Hoe kunnen we helpen?

Wil je meer weten over de duurzaamheidsstrategie of doelstellingen van HEYDAY? Neem gerust contact met ons op.