<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

De mens staat altijd centraal.

swoosh
Pieter Buis, Manager Interim & Consultancy bij HEYDAY Consultancy: “Teams en werkomgevingen transformeren: daar krijg ik energie van. Samen met de klant kijk ik hoe we huisvesting en facilitaire services optimaal kunnen inrichten én klaarstomen voor de toekomst.”
HEYDAY_experts-45

Nieuwe invalshoeken.

“Waar in facility management de focus eerst voornamelijk lag op gebouwen, staat nu de mens steeds meer centraal. De vraag naar gebouwen die bijdragen aan het welbevinden, de gezondheid en de veiligheid van mensen neemt toe. Organisaties zoeken naar manieren om werkomgevingen en services te creëren, die meebewegen met deze ontwikkelingen. Als consultant ondersteun en adviseer ik organisaties bij deze vraagstukken. Ik ben van nature nieuwsgierig en bekijk situaties altijd vanuit nieuwe perspectieven. Om zo samen met de klant tot de best mogelijke oplossing te komen. Thema’s als duurzaamheid, technologische ontwikkelingen en het welbevinden van mensen zijn daarbij cruciaal.”
HEYDAY_experts-12

Expertise.

“Als facilitair specialist geef ik klanten advies over hoe ze hun huisvesting en facilitaire services zo optimaal en toekomstgericht mogelijk kunnen inrichten. En hoe ze ervoor zorgen dat deze bijdragen en de doelen en resultaten van de organisatie. Om betere werkomgevingen te creëren en het welzijn van mensen te bevorderen, maak ik gebruik van wetenschappelijk onderbouwde standaarden. Ook ben ik altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen het facilitaire vak én daarbuiten. Vooruitstrevend zijn en met innovatieve adviezen komen: dat drijft me vooruit.”
HEYDAY_experts-46

Ervaring.

“Als facilitair professional heb ik ruim 30 jaar ervaring op het gebied van huisvesting, werkplekstrategie, transformaties en facility management. Als consultant én als facilitair manager werkte ik onder andere voor de gemeente Amsterdam, Randstad en Sun Microsystems. Deze laatste revolutionaire organisatie ondersteunde ik met vooruitstrevend advies op het gebied van huisvesting en uitbesteding. Vervolgens deelde ik deze kennis op verschillende congressen. Ook probeer ik voortdurend mijn klanten, netwerk en HEYDAY collega’s te inspireren en te laten zien dat thema’s als welbevinden, data en duurzaamheid relevant zijn. Én hoe je hier het beste vorm aan kunt geven, op een manier die past bij het DNA van een organisatie.”
HEYDAY_experts-8_Breder

Visie.

Wij geloven dat vakmanschap de eerste stap is naar impact. We stimuleren de toewijding van onze consultants, zodat zij excelleren in het vak. Zo bieden ze verfrissende inzichten en de beste oplossing voor jouw vraagstuk.

Lees meer

Werken bij HEYDAY.

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij HEYDAY? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Lees meer
HEYDAY_experts-43

Benieuwd hoe Pieter je kan helpen?

Wij zijn betrokken, vindingrijk en brengen organisaties in beweging. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen.

Lees meer