<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Advies is altijd maatwerk.

swoosh
Martin Troost, Senior Consultant bij HEYDAY Consultancy: “Samen met de klant de ideale toekomst bouwen: dat drijft me vooruit. Als consultant geef ik verrassend advies dat bij de organisatie past en door haar wordt gedragen. Zodat mijn advies echt het verhaal van de klant wordt.”
HEYDAY_experts-59

Verschillende invalshoeken.

“Problemen of situaties van onze opdrachtgevers bekijk ik altijd vanuit verschillende invalshoeken. Ik hanteer een benaderingswijze die voor mij en de klant goed werkt. Samen de opdrachtgever breng ik eerst de kern van het probleem of de situatie in kaart. Daarin neem ik belangrijke elementen binnen facility management mee, zoals de ontvangst, de gastvrijheid en het gebruik van ruimtes. Ik onderzoek verbeterpunten, maar herken ook zaken die wél goed gaan en ik laat mensen altijd in hun waarde. Verandering gaat samen met oog hebben voor mensen, wat zij doen en wat goed gaat binnen de organisatie.”
Specialisten_HEYDAY_experts-13_optie2

Expertise.

“Mijn expertise is het geven van advies over strategische vraagstukken. Deze vraagstukken gaan bijvoorbeeld over het positioneren van een afdeling ten opzichte van andere afdelingen of over het strategisch omgaan met de huisvesting van een organisatie. Samen met de klant breng ik in beeld wat haar toekomstvisie en belangen zijn en met welke thema’s en ontwikkelingen hij rekening moet houden. Ik geef de klant handvatten en begeleid hem in het komen tot de beste oplossingen. Daarbij houd ik rekening met het DNA en de mogelijkheden van de organisatie. Advies is altijd maatwerk. Zo zet ik de organisatie en haar medewerkers in hun kracht.”
HEYDAY_experts-14

Ervaring.

“Mijn eerste echte werk in het facilitair vakgebied, was toen ik binnen een gemeente de kans kreeg om als eerste hoofd facilitaire dienst de toekomst van de organisatie vanaf de grond te omschrijven én te bouwen. Dat was voor mij een unieke kans. Inmiddels heb ik veel ervaring met verschillende strategische vraagstukken van diverse organisaties, voornamelijk in de onderwijs- en zorgsector. Binnen HEYDAY pak ik regelmatig projecten samen met collega’s op, zodat ik mijn ervaring met hen kan delen. Ook begeleid ik junior consultants. Ik vind het leuk om hen te vormen en laat hen graag de wondere wereld van consultancy zien.”
HEYDAY_experts-8_Breder

Visie.

Wij geloven dat vakmanschap de eerste stap is naar impact. We stimuleren de toewijding van onze consultants, zodat zij excelleren in het vak. Zo bieden ze verfrissende inzichten en de beste oplossing voor jouw vraagstuk.

Lees meer

Werken bij HEYDAY.

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij HEYDAY? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Lees meer
6.HEYDAY_consultancy-7-min

Benieuwd hoe Martin je kan helpen?

Wij zijn betrokken, vindingrijk en brengen organisaties in beweging. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Lees meer