<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Mensen en organisaties zinvol verder helpen.

swoosh
Felicia Koning, Consultant bij HEYDAY Consultancy: “De drang om organisaties zinvol verder te helpen, zit van nature in mij. Ik geloof dat facility management in positieve zin het verschil kan maken voor mensen en organisaties.”
HEYDAY_experts-29

Verschillende scenario's.

“Vaak vragen facilitair organisaties onze hulp bij het waarmaken van hun ambities. Soms stellen zij een concrete vraag, maar meestal gaan we eerst samen op zoek naar de daadwerkelijke vraag. Dat doe ik door een situatie vanuit meerdere perspectieven te bekijken en met verschillende mensen uit de organisatie in gesprek te gaan. Om tot een advies te komen, trek ik verbanden tussen de analyses, observaties, inzichten van medewerkers en marktontwikkelingen. In mijn adviezen presenteer ik altijd verschillende scenario’s. De opdrachtgever kiest vervolgens de oplossing die het beste bij de organisatie past. Zo creëer ik draagvlak voor mijn advies en zorg ik dat de organisatie vooruit kan.”
HEYDAY_experts-53

Expertise.

“Als consultant sta ik altijd naast de facilitair verantwoordelijke. Ik help facilitaire organisaties om zich verder te professionaliseren, zodat ze de positie van strategisch partner kunnen innemen of verstevigen. Mijn adviezen hebben vaak betrekking op de bedrijfsvoering, zoals de visie en inrichting van het bedrijf. Samen met organisaties werk ik aan het realiseren van hun toekomstplannen en facilitaire dromen. Dat doe ik voor organisaties binnen verschillende sectoren. De rol die ik tijdens opdrachten heb, varieert van onderzoeker en analist tot inspirator en facilitator. Ook voer ik opdrachten soms zelfstandig en soms in samenwerking met een groep collega’s uit. Die afwisseling maakt mijn rol als consultant zo interessant.”
HEYDAY_experts-51

Ervaring.

“Wat mij als consultant typeert, is het enthousiasme waarmee ik mij vastbijt in complexe vraagstukken. En de manier waarop ik nieuwe opvattingen en werkvormen presenteer en implementeer. Zo ondersteun ik het team van VodafoneZiggo bij de implementatie van de NEN-EN-ISO 41001, dé internationale standaard voor facility management. Dit is vrij ingewikkelde stof, wat snel afschrikt. Dit, en het feit dat ik de toegevoegde waarde van de inhoud zie, motiveert mij extra om de standaard met veel enthousiasme over te brengen. En daarnaast om mensen op een creatieve manier met de standaard aan de slag te laten gaan. Dat doe ik bijvoorbeeld via de Agile-methode aan de hand van korte Sprints. Ook geef ik het team regelmatig een leuke, creatieve opdracht mee die zorgt voor afwisseling. Mijn kennis over het facilitaire vakgebied deel ik met anderen. Tijdens opdrachten in de vorm van kennissessies en workshops. Ook intern deel ik regelmatig mijn kennis tijdens academies of bijeenkomsten. Daarnaast geef ik gastcolleges op hogescholen, presenteer ik op evenementen zoals Facility Matters en schrijf ik artikelen voor onze website. Door kennis te delen, helpen we elkaar en onze opdrachtgevers vooruit.”
HEYDAY_experts-8_Bewerkt

Visie.

Wij geloven dat vakmanschap de eerste stap is naar impact. We stimuleren de toewijding van onze consultants, zodat zij excelleren in het vak. Zo bieden ze verfrissende inzichten en de beste oplossing voor jouw vraagstuk.

Lees meer

Werken bij HEYDAY.

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij HEYDAY? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Lees meer
HEYDAY_experts-27

Benieuwd hoe Felicia je kan helpen?

Wij zijn betrokken, vindingrijk en brengen organisaties in beweging. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen.

Lees meer