<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Ik kijk breder dan de vraag.

swoosh
Eric de Wit, Manager Interim & Consultancy bij HEYDAY Consultancy: “Als huisvesting- en facilitair specialist kijk ik altijd verder dan de vraag van de klant. Ik stel me, los van bestaande opdrachten, op als kennis- en sparringpartner voor onze opdrachtgevers. Zo creëer je echt een waardevolle samenwerking.”
Specialisten_HEYDAY_experts-17.jpg-

Drijfveer in het facilitaire vak.

"Als consultant is het belangrijk om altijd breed naar een vraagstuk te kijken en met de klant in gesprek te gaan over zaken die opvallen. Elke situatie bekijk ik vanuit verschillende perspectieven. Daardoor creëer je nieuwe en frisse inzichten, bijvoorbeeld als het gaat om de optimale inrichting van een kantooromgeving. Ik ben dienstverlenend ingesteld en help mensen graag om beter en prettiger te kunnen werken. Het grootste compliment: mensen die tevreden naar hun werk gaan, doordat ik een werkomgeving en -cultuur heb gecreëerd waar ze energie van krijgen.”
HEYDAY_experts-57

Expertise.

“Ik ben expert op het gebied van huisvesting en vastgoed. Dankzij mijn inlevingsvermogen kan ik het probleem van de klant aanvoelen zoals hij dat voelt. En vervolgens achterhalen welke huisvesting er past bij de organisatie en nodig is om het beleid, de strategie en de visie te verwezenlijken. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in hybride werken en het doorontwikkelen van de toekomstige werkomgeving, ook na corona. Mensen hebben de mogelijkheid om meer tijd- en plaatsonafhankelijk te werken. Ik adviseer organisaties onder andere bij het herinrichten van het werkplekconcept, het vinden van balans tussen werk en privé en het geven van regie en autonomie aan de medewerkers.”
HEYDAY_experts-56

Ervaring.

“De ervaring die ik opdeed bij een bouwmanagementbureau, verbreedde mijn interesse in huisvesting en het realiseren van gebouwen. Nog steeds geven opdrachten rondom vastgoed en huisvesting me veel energie. Zelf werk ik regelmatig op locatie in het noorden van het land, waar verschillende klanten van HEYDAY zijn gevestigd. Daardoor ken ik hun omgeving goed en ben ik altijd dicht bij deze opdrachtgevers. Ik ben voorstander van een warm netwerk en helpt organisaties graag vooruit. Ook jaag ik onderwerpen aan waarin ik gespecialiseerd ben. Dat doe ik tijdens opdrachten en door regelmatig kennissessies te geven.”
HEYDAY_experts-8_Breder

Visie.

Wij geloven dat vakmanschap de eerste stap is naar impact. We stimuleren de toewijding van onze consultants, zodat zij excelleren in het vak. Zo bieden ze verfrissende inzichten en de beste oplossing voor jouw vraagstuk.

Lees meer

Werken bij HEYDAY.

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij HEYDAY? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Lees meer
HEYDAY_experts-55

Benieuwd hoe Eric je kan helpen?

Wij zijn betrokken, vindingrijk en brengen organisaties in beweging. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Lees meer