<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Onze frisse inzichten brengen je in beweging.

swoosh
In onze razendsnel veranderende wereld zien we de opkomst van nieuwe technologieën, de doorbraak van hybride werken en het belang van verduurzaming. Ook de vraag naar gebouwen die bijdragen aan het welbevinden, de gezondheid en de veiligheid van mensen neemt toe. Binnen het focusgebied toekomstgericht faciliteren, ondersteunen we je vanuit onze specialismen data-activatie en welbevinden. We bouwen met jou aan een toekomstbestendige dienstverlening.
2.HEYDAY_consultancy-21-min

Data-activatie.

Datagedreven werken maakt jouw facilitaire organisatie succesvoller. Zeker als het gaat om thema’s als duurzaamheid, medewerkerstevredenheid en kostenefficiency. Onze HEYDAY consultants helpen je facilitaire organisatie om scherp te krijgen welke inzichten er op welk moment en voor wie in de facilitaire keten nodig zijn. Samen met jou zoeken ze naar de potentie van de data en ze ondersteunen je bij het proces van data naar bruikbare informatie. Om tot waardevolle inzichten te komen, die bijdragen aan je organisatiedoelstellingen. Door groot te denken en met kleine stappen te beginnen, is én blijft datagedreven werken van toegevoegde waarde.
5.HEYDAY_consultancy-28-min

Welbevinden.

Organisaties zijn bezig met het creëren van werkomgevingen, waarin de mens centraal staat. Dat betekent dat gebouwen en omgevingen bijdragen aan het welzijn van de mens. Wij bouwen met jou aan inspirerende en duurzame werkomgevingen, waarin mensen zich goed voelen en die bijdragen aan hun productiviteit. Onze consultants ondersteunen je bij de ontwikkeling van deze veilige, vertrouwde werkomgeving. Daarbij houden we rekening met duurzaamheids- sociale-, financiële en marketingdoelstellingen en met wet-en regelgeving.
HEYDAY_experts-45
HEYDAY_experts-10
HEYDAY_experts-46

Pieter Buis

“Teams en werkomgevingen transformeren: daar krijg ik energie van. Samen met de klant kijk ik hoe we huisvesting en facilitaire services optimaal kunnen inrichten én klaarstomen voor de toekomst.”

Lees meer
HEYDAY_experts-12

Pieter Buis

“Teams en werkomgevingen transformeren: daar krijg ik energie van. Samen met de klant kijk ik hoe we huisvesting en facilitaire services optimaal kunnen inrichten én klaarstomen voor de toekomst.”

Lees meer
HEYDAY_experts-45
HEYDAY_experts-46
HEYDAY_experts-10
HEYDAY_experts-12
HEYDAY_experts-8_Breder

Visie.

Wij geloven dat vakmanschap de eerste stap is naar impact. We stimuleren de toewijding van onze consultants, zodat zij excelleren in het vak. Zo bieden ze verfrissende inzichten en de beste oplossing voor jouw vraagstuk.

Lees meer
1.HEYDAY_consultancy-15-min

Hoe ziet de toekomstige werkomgeving van jouw organisatie eruit?

De werkomgeving van de toekomst past bij de visie en ambitie van een organisatie én speelt in op de veranderende wereld om ons heen. Wil je weten welke veranderingen noodzakelijk zijn, maar weet je niet waar je moet beginnen? Door middel van een gratis brainstorm helpen we je graag op weg.

Vraag hier vrijblijvend een brainstorm aan

Werken bij HEYDAY.

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij HEYDAY? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Lees meer
6.HEYDAY_consultancy-7-min

Hoe kunnen we jou helpen?

Wij voorspellen de toekomst, door hem samen met jou te bouwen. We brengen facilitaire dromen binnen handbereik en zetten organisaties in beweging.

Lees meer