<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Een optimale werkomgeving haalt het beste uit je mensen.

swoosh
Jouw mensen vormen de kern van je organisatie. Daarom faciliteren we het welzijn van je medewerkers, goede werkplekken, hybride werken en optimaal gebruik van je werkomgeving. Samen met jou werken we aan de ideale werkomgeving, die aansluit bij de behoeften van je mensen en oplossingen biedt voor je werk. Binnen het focusgebied huisvesting en werkplek ondersteunen we je vanuit onze specialismen gericht op huisvestingsvisie en implementatie, werkplekgebruik en werkplekvisie.
2.HEYDAY_consultancy-21-min

Werkplekvisie.

Bij HEYDAY Consultancy hebben we een duidelijke visie op het optimaal gebruiken van werkplekken. We houden ontwikkelingen en innovaties continu in de gaten en vertalen deze naar bruikbare oplossingen voor de markt. Zo ontwikkelden we het concept Back-to-Work, dat inmiddels plaats maakte voor ons nieuwe concept: Future Workspace. Dit concept omvat onze nieuwe zienswijze op toekomstige werkplekken en optimaal gebruik van de werkomgeving. Wij adviseren je over de best passende werkplek bij de activiteiten van jouw organistatie.
Specialismen-3.HEYDAY_consultancy-33-min

Werkplekgebruik.

Het afgelopen jaar zagen we hybride werken steeds meer opkomen, waardoor kantoorhuisvesting een andere betekenis kreeg. Het kantoor krijgt steeds meer de functie van een ontmoetings- en samenwerkingsplek. Ook medewerkers die thuis geen goede werkomgeving hebben, kunnen op kantoor hun werkplek vinden. Wij adviseren je over het optimale gebruik van jouw nieuwe werkomgeving, die aansluit bij de behoeften van medewerkers en bij huidige ontwikkelingen in de markt.
HEYDAY_experts-19

Huisvesting en implementatie.

Op basis van jouw wensen en behoeften, adviseren we je over de beste passende huisvestingsstrategie die aansluit bij je doelstellingen. Samen met jou werken we aan de werkomgeving van de toekomst, die aansluit bij de behoeften van je mensen en oplossingen biedt voor je werk. HEYDAY consultants houden in hun advies altijd rekening met de sociale interactie en het welbevinden van je mensen. Samen met jou bouwen ze aan je ideale werkomgeving en ze begeleiden je medewerkers bij de implementatie van nieuwe werkmethoden.
HEYDAY_experts-55
HEYDAY_experts-57
HEYDAY_experts-7

Eric de Wit

"Ik adviseer organisaties onder andere bij het herinrichten van het werkplekconcept, het vinden van balans tussen werk en privé en het geven van regie en autonomie aan de medewerkers.”

Lees meer
HEYDAY_experts-56

Eric de Wit

"Ik adviseer organisaties onder andere bij het herinrichten van het werkplekconcept, het vinden van balans tussen werk en privé en het geven van regie en autonomie aan de medewerkers.”

Lees meer
HEYDAY_experts-55
HEYDAY_experts-7
HEYDAY_experts-57
HEYDAY_experts-56
HEYDAY_experts-8_Breder

Visie.

Wij geloven dat vakmanschap de eerste stap is naar impact. We stimuleren de toewijding van onze consultants, zodat zij excelleren in het vak. Zo bieden ze verfrissende inzichten en de beste oplossing voor jouw vraagstuk.

Lees meer

Werken bij HEYDAY.

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij HEYDAY? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Lees meer
6.HEYDAY_consultancy-7-min

Hoe kunnen we jou helpen?

Wij voorspellen de toekomst, door hem samen met jou te bouwen. We brengen facilitaire dromen binnen handbereik en zetten organisaties in beweging.

Neem contact op