<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

HEYDAY presenteert nieuw label voor consultancy dienstverlening.

heyday consultancy

HEYDAY Facility Management lanceert vandaag een nieuw label voor haar consultancy dienstverlening: HEYDAY Consultancy. Door de krachtenbundeling met ArrangeGroup afgelopen jaar is het aantal interim en consultancy professionals bij HEYDAY verdubbeld en nam de beschikbare kennis en expertise eveneens toe. Met het nieuwe label presenteert de facility management-organisatie een toegewijde consultancy tak van meer dan 80 facility management professionals.  

Verschillende ontwikkelingen, zoals de opkomst van hybride werken en de krapte op de arbeidsmarkt, laten zien dat het voor organisaties steeds belangrijker wordt om te investeren in de werkomgeving. “Door deze ontwikkelingen staat facility management steeds vaker op de agenda van het hoger management,” zegt Roland van Herk, directeur HEYDAY Interim & Consultancy. “En dat is niet zo gek: een prettige werkomgeving, die aansluit bij de cultuur van een organisatie, haalt het beste in mensen en organisaties naar boven. Een specialist weet als geen ander organisaties te inspireren om fris te durven denken en meer te durven doen.” 

Eerste stap naar impact 

In de vernieuwde consultancy dienstverlening staat het brengen van verrassende inzichten centraal. “Bij HEYDAY Consultancy begrijpen we dat de werkomgeving een topprioriteit is geworden. Onze consultants zijn continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van facility management. Samen met onze opdrachtgevers bouwen ze aan toekomstbestendige organisaties.” Volgens van Herk heeft HEYDAY Consultancy bevlogen vakmensen in huis die de eerste stap zijn naar impact. “Of het nu gaat om organisatieadvies, huisvesting, het optimaliseren van de werkomgeving of het toekomstgericht faciliteren van het bedrijf: onze specialisten brengen facilitaire- en huisvestingsdromen binnen handbereik.” 

Focus in strategie 

Met de lancering van HEYDAY Consultancy zet HEYDAY een volgende stap in het aanbrengen van meer focus binnen haar strategie, na de lancering van HEYDAY Hospitality en HEYDAY Interim vorig jaar. Het nieuwe label brengt de unieke en onderscheidende waarden scherp in beeld. “Door de krachtenbundeling van HEYDAY en ArrangeGroup versterken we bovendien onze positie in de consultancy markt,” licht Sheryl Limburg, voormalig Arranger en nu Manager Interim & Consultancy bij HEYDAY, toe. “Er is steeds meer behoefte aan specialistische kennis en advies. Met meer dan 80 professionals hebben we denkkracht voor vraagstukken op het gebied van onder meer huisvesting, workplace management, facility management, duurzaamheid, welbevinden en data in het onderwijs, de industrie, de overheid en de zorg in huis.”