<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Netwerkgroep Provincies.

swoosh

Momenteel zijn alle provincies van Nederland lid van onze netwerkgroep Provincies. Wij zijn trots dat wij met deze 12 provincies onze facilitaire kennis en ervaring mogen delen.

5. HEYDAY_consultancy-22-min

Activiteiten.

Jaarlijks vinden minimaal twee online en offline bijeenkomsten plaats. Elke keer op een andere locatie, vaak in een provinciehuis, waarbij facilitaire thema’s behandeld worden. Deelname aan deze netwerkgroep geeft tevens automatisch toegang tot het jaarlijkse kennisfestival en een aantal andere bijeenkomsten van HEYDAY Consultancy. Daarnaast bieden wij een besloten digitaal webplatform en een app aan, waarbinnen vragen, documenten en (contact)gegevens uitgewisseld kunnen worden. Hierdoor kunnen deelnemers ook buiten de bijeenkomsten om op een laagdrempelige met elkaar in verbinding staan. 

HEYDAY_experts-27

Bijeenkomsten.

De bijeenkomsten en het online platform zijn alleen toegankelijk voor leden van het facilitaire netwerk van HEYDAY Consultancy. In dit onafhankelijke en besloten netwerk worden bijeenkomsten georganiseerd waarin deelnemers kennis en praktijkervaringen delen. Alleen ‘facilitaire opdrachtgevers’ kunnen lid worden. Deelnemers bepalen gezamenlijk de onderwerpen op de agenda. Leveranciers en adviseurs worden afhankelijk van de agenda uitgenodigd om hun kennis te delen.

Werken_1.HEYDAY_consultancy-44-min

Kosten bij deelname.

Deelname aan dit netwerk kost € 575,- per jaar exclusief btw. Deelname is niet persoonsgebonden: je wordt als organisatie lid en kunt met meerdere mensen aan de netwerkgroep deelnemen. Behalve deelname aan bijeenkomsten van deze groep en andere netwerkgroepen, zijn ook deelname aan het online platform en het jaarlijkse kennisfestival (met twee personen) inclusief.

Nog vragen?

Bij vragen over deze netwerkgroep kan je contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk informatie of de ervaring van een deelnemer in te winnen. Wij brengen je graag met hem of haar in contact.

Lees meer
8.HEYDAY_consultancy-7-min

Inschrijven.

Lid worden kan eenvoudig via een digitaal inschrijfformulier. Na het invullen ontvang je een e-mail met een bevestiging van de inschrijving. Ook word je geïnformeerd over de data en locaties van de aanstaande bijeenkomsten en word jouw account op het digitale platform Raad en Daad geactiveerd. 

Direct inschrijven