<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Netwerkgroep Kunsthogescholen.

swoosh
HEYDAY Consultancy organiseert bijeenkomsten voor  Facility Managers (of soortgelijke en aanverwante rollen) van Kunsthogescholen Door middel van twee fysieke bijeenkomsten worden praktijkervaringen uitgewisseld, inspiratie opgedaan en krachten gebundeld. De deelnemers helpen elkaar, zowel tijdens als buiten de bijeenkomsten om. 
Specialisten_HEYDAY_consultancy-22

Een stukje geschiedenis.

Op uitnodiging van de Rietveld Academie is een groep facilitaire collega’s in 2015 bij elkaar gekomen in Amsterdam. Hiermee is het initiatief nieuw leven ingeblazen. Sindsdien komen zij een paar keer per jaar bij elkaar om contacten te leggen, informatie te delen en kennis te vergaren over onderwerpen waar kunsthogescholen mee te maken hebben.

2.HEYDAY_consultancy-21-min

Activiteiten.

Jaarlijks vinden twee fysieke bijeenkomsten binnen deze groep plaats. Elke keer op een andere locatie, vaak bij een kunsthogeschool ‘in huis’, waarbij facilitaire thema’s behandeld worden. Deelname aan deze netwerkgroep geeft tevens automatisch toegang tot de jaarlijkse HEY Discovery Day en een aantal andere bijeenkomsten van HEYDAY Consultancy. Daarnaast bieden wij een besloten digitaal webplatform en een app aan, waarbinnen vragen, documenten en (contact)gegevens uitgewisseld kunnen worden. Hierdoor kunnen deelnemers ook buiten de bijeenkomsten om op een laagdrempelige manier  met elkaar in verbinding staan. 

5.HEYDAY_consultancy-28-min

Bijeenkomsten.

De bijeenkomsten en het online platform zijn alleen toegankelijk voor leden van het facilitaire netwerk van HEYDAY Consultancy. In dit onafhankelijke en besloten netwerk worden bijeenkomsten georganiseerd waarin deelnemers kennis en praktijkervaringen delen. Alleen ‘facilitaire professionals’ kunnen lid worden. Deelnemers bepalen gezamenlijk de onderwerpen op de agenda. Leveranciers en adviseurs worden afhankelijk van de agenda uitgenodigd om hun kennis te delen.

Werken_1.HEYDAY_consultancy-44-min

Lidmaatschap.

Deelname aan de netwerkgroepen is niet persoonsgebonden: je wordt als organisatie lid en kunt met meerdere mensen aan de netwerkgroep deelnemen. De kosten voor lidmaatschap bedragen € 600,- exclusief BTW. Behalve participatie aan bijeenkomsten van deze groep en andere netwerkgroepen, zijn ook deelname aan het online platform en de jaarlijkse HEY Discovery Day (met twee personen) inclusief. Neem voor meer informatie hierover contact op via de onderstaande button.

Nog vragen?

Bij vragen over deze netwerkgroep kan je contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk informatie of de ervaring van een deelnemer in te winnen. Wij brengen je graag met hem of haar in contact.

Neem contact op
8.HEYDAY_consultancy-7-min

Inschrijven.

Lid worden kan eenvoudig via een digitaal inschrijfformulier. Na het invullen ontvang je een e-mail met een bevestiging van de inschrijving. Ook wordt je geïnformeerd over de data en locaties van de aanstaande bijeenkomsten en word jouw account op het digitale platform Raad en Daad geactiveerd. 

Direct inschrijven