<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Netwerkgroep Kunsthogescholen.

swoosh
HEYDAY Consultancy organiseert diverse netwerkbijeenkomsten voor kunsthogescholen. Deze netwerkgroep is speciaal voor facilitaire managers en specialisten van kunsthogescholen. In 2015 is HEYDAY Consultancy met deze netwerkgroep gestart.
Specialisten_HEYDAY_consultancy-22

Een stukje geschiedenis.

Op uitnodiging van Judith Kroon van de Rietveld Academie is een groep facilitaire collega’s in 2015 bij elkaar gekomen in Amsterdam. Judith heeft met de organisatie van de bijeenkomst het initiatief nieuw leven ingeblazen. De jaren daarvoor waren er geen bijeenkomsten, maar is de urgentie gebleven. Om de continuïteit te bewaken en (op termijn) gedegen onderzoek uit te voeren dat als ondersteuning dient bij de intervisiebijeenkomsten, is HEYDAY Consultancy gevraagd het initiatief te ondersteunen. Een paar keer per jaar komen zij bij elkaar om contacten te leggen, informatie te delen en kennis te vergaren over onderwerpen waar kunsthogescholen mee te maken hebben.

2.HEYDAY_consultancy-21-min

Activiteiten.

Jaarlijks vinden drie bijeenkomsten plaats. Elke keer bij een andere kunsthogeschool, waarbij facilitaire thema’s behandeld worden. Daarnaast bieden wij een besloten digitaal webplatform en een app aan, waarbinnen vragen, documenten en gegevens uitgewisseld kunnen worden. Hierdoor kunnen deelnemers ook buiten de bijeenkomsten op een laagdrempelige manier contact met elkaar houden.

5.HEYDAY_consultancy-28-min

Bijeenkomsten.

De bijeenkomsten en het online platform zijn alleen toegankelijk voor leden van het facilitaire netwerk van HEYDAY Consultancy. In dit onafhankelijke en besloten netwerk worden diverse regionale en landelijke bijeenkomsten georganiseerd waarin deelnemers kennis en praktijkervaringen delen. Alleen ‘facilitaire opdrachtgevers’ kunnen lid worden. Deelnemers bepalen gezamenlijk de onderwerpen op de agenda. Leveranciers en adviseurs worden afhankelijk van de agenda uitgenodigd om hun kennis te delen.

Werken_1.HEYDAY_consultancy-44-min

Kosten bij deelname.

Deelname aan dit netwerk kost € 850,- per jaar exclusief btw. Bij meer dan vijf deelnemers hanteren wij een korting van tien procent op de deelnameprijs van iedere deelnemer (de deelnameprijs die wij hanteren komt dan uit op € 750,- per organisatie). Deelname is niet persoonsgebonden: je wordt als organisatie lid en kunt met meerdere mensen aan de netwerkgroep deelnemen. Behalve deelname aan deze groep is ook deelname aan het online platform en het jaarcongres inclusief.

Nog vragen?

Bij vragen over deze netwerkgroep kan je contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk informatie of de ervaring van een deelnemer in te winnen. Wij brengen je graag met hem of haar in contact.

Lees meer
8.HEYDAY_consultancy-7-min

Inschrijven.

Lid worden kan eenvoudig via een online inschrijfformulier. Na het invullen ontvang je een e-mail met een bevestiging van de inschrijving. De data van de bijeenkomsten, de locaties en de verschillende programma’s per bijeenkomst staan in onze agenda.

Direct inschrijven