<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Onze mensen

De mensen van HEYDAY zijn meer dan experts in hun vakgebied. We hebben een gezamenlijke passie: aandacht voor mensen. We doen dit met liefde voor het facilitaire vak. En ambitie voor gemeenschappelijk succes. Zo bereiken we met elkaar doelen en resultaten. Zo voegen we waarde toe. Elke dag opnieuw.

Ingrid van Rossum
Directeur Workspaces
"Wij zijn de partij waarmee je samen werkt. Sámen met jou de strategische outcomes bepaalt en die zorgt voor een werkomgeving waarin medewerkers en gasten zich prettig voelen."
Roeland van Roy
Directeur Industrie en Logistiek
"HEYDAY is van ‘no nonsense’. Een veilige, duurzame en leuke werkomgeving, waarbij we de productiviteit van een organisatie vergroten en continu aandacht hebben voor verbetering."
Gitta Schatorjé
HR Adviseur
"HEYDAY gelooft in het bundelen van krachten. Dat mensen binnen de gemaakte afspraken de ruimte krijgen om vanuit hun unieke authenticiteit te werken en initiatieven te nemen. Zo laat je mensen groeien."
Bob Mols
Algemeen Directeur
"Samen winst boeken is wat ons drijft in onze samenwerking. Winst boeken in klanttevredenheid, in operationele resultaten. We zetten er samen de schouders onder, met als motto: What’s in for WE!"
Mandy Lutterman
Manager Centrale Administratie
"HEYDAY staat voor mensenwerk. Dat wat je doet, zo goed mogelijk doen. Naar je beste kunnen, maar vooral met trots en passie. En daarvoor waardering krijgen. Zo blijft niemand aan de zijlijn staan."
Roland van Herk
Directeur Facility Institute
"Mijn persoonlijke missie is dat HEYDAY gezien gaat worden als dé partij die de kennis en expertise in huis heeft om voor elke klantvraag een maatwerkoplossing te leveren."
Emiel Roos
Specialist Kwaliteit
Auteur Emiel Roos is werkzaam als Kwaliteit Specialist bij HEYDAY Facility Management en commissielid voor de vormgeving van de internationale norm voor Facility Management (ISO 41001). Emiel houdt zich bezig met de ontwikkeling van Facility Management en hoe een norm als ISO 41001 hierin kan ondersteunen.
Jacky Verbraak
Scrummaster
"De durf om te vertrouwen op het inzicht van de ander, die met jou samenwerkt aan een mooi doel, maakt het verschil om echt verbetering te realiseren."
Joris de Schepper
Scrummaster
"Wees vooral niet bang om iets nieuws uit te proberen of om fouten te maken, want daar leer je ook van. Dat adviseren wij als je wilt starten met scrum of andere nieuwe vormen van samenwerking uit wilt proberen. Doen is het nieuwe denken."
Marloes Brusche
Hard Service Specialist
"Steeds meer organisaties kiezen er voor om medewerkers te belonen wanneer ze kiezen voor de meest duurzame oplossing voor een bepaald moment. Bijvoorbeeld de trein of een elektrische fiets of vergaderen via de webcam. Een klassieke win-win situatie!"
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday