<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
ontdek meer HEYDAY.

Duik in de wereld van onze diensten Dot

Locatie HEYDAY Facility Management Kennisfestival bekend

Terug naar blog overzicht

Op 4 november 2022 is het zover: het HEYDAY Facility Management Kennisfestival. De 27e editie van het kennisfestival wordt groots. Je bent te gast op hét Facility Management kennisplatform met verhalen vanuit de theorie en de praktijk in een festival-achtige setting. Dit kan natuurlijk alleen plaatsvinden op een unieke locatie. Vol trots vertellen wij graag meer over deze inspirerende plek.

Ons kennisfestival vindt plaats in congrescentrum Spant! in Bussum, een centraal gelegen locatie in het midden van het land. Spant! heeft een unieke en duurzame aanpak, waar cultuur en commercie elkaar ontmoeten en versterken.

Zo is Spant! een van de koplopers binnen de theater- en evenementenbranche als het gaat om duurzaam ondernemen. Deze aanpak sluit goed aan op de visie van HEYDAY. Het is dan ook een locatie waar vele eerdere evenementen georganiseerd zijn vanuit HEYDAY en ADG dienstengroep, waar HEYDAY onderdeel van is.

Festival-achtige setting

Spant! toveren wij voor ons kennisfestival om in een festival-achtige setting. Door gebruik te maken van energievolle vormen van kennisuitwisseling en dit te combineren met een dosis plezier en een fantastische omgeving ervaar jij echte inspiratie. Een dag voor facility- en workplace management professionals die willen vernieuwen, waar je in verbinding staat met jouw vakcollega’s en je laat verrassen door nieuwe inzichten!

De toekomstige werkomgeving

Spant! is een omgeving waar vernieuwing, beleving en verbinding centraal staan. Tijdens het kennisfestival laten wij zien dat huisvesting en facility management bijdragen aan het succes van de medewerker en de organisatie. En laat dat nou precies één van de onderwerpen zijn die tijdens kennisfestival zeker aan bod gaat komen. Meer informatie over het programma volgt binnenkort!

Aanmelden

Wil jij ook aanwezig zijn bij het inspirerende en festival-achtige HEYDAY kennisfestival? Dan zien wij jou graag op vrijdag 4 november 2022! Klik hier om je aan te melden. Binnenkort volgt meer berichtgeving over het programma.Aanmelden kennisfestival!

 

07_HEYDAY_integrated_
Picture of Jinni Christiaanse

03-08-2022

Labelmarketeer voor HEYDAY Interim en Consultancy