<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Kennisevent

HEYDAY Kennisfestival

Thema: Connecting the dots

Op 4 november 2022 is het zover: de 27e editie van het welbekende facilitaire jaarcongres. Voorheen werd dit inspirerende evenement altijd georganiseerd door Arrange Consultancy, maar dit jaar steken we hem in een compleet nieuw jasje. De krachtenbundeling van ArrangeGroup en HEYDAY opent vele deuren en gezamenlijk pakken wij het evenement dit jaar nog grootser aan. Maak je klaar voor hét HEYDAY Facility Management Kennisfestival.

Not-your-average jaarcongres 
Deze 27e editie van het HEYDAY Facility Management jaarcongres wordt groots. Je bent te gast op hét Facility Management kennisplatform met verhalen vanuit de theorie en de praktijk in een festival-achtige setting. Door gebruik te maken van energievolle vormen van kennisuitwisseling en dit te combineren met een dosis plezier en een fantastische omgeving ervaar jij echte inspiratie. Een dag voor facility- en workplace management professionals die willen vernieuwen en waar je in verbinding staat met jouw vakcollega’s en je laat verrassen door nieuwe inzichten! 

Kosten kennisfestival
De kosten voor het kennisfestival bedragen 79,- euro per persoon. Onze netwerkgroepleden en benchmarkleden kunnen uiteraard kosteloos deelnemen aan het event.

Aanmelden
Wil je je nog last minute aanmelden voor ons kennisfestival? Stuur dan een mail naar marcom@heydayfm.nl.  

Connecting-the-Supply-Chain-Dots-300x212-1-1

Het programma

Sven Rickli Nolost
Opening kennisfestival
Door Sven Rickli van Nolost

De opening van het HEYDAY Facility Management kennisfestival wordt verzorgd door Sven Rickli. Sven is strategisch directeur van Nolost, marktleider in mensgerichtheid. De achtergrond van Sven ligt in de organisatiepsychologie en bedrijfskunde met als specialisaties strategie, cultuur en leiderschap. Tijdens zijn openingssessie zal Sven op een interactieve wijze vertellen waarom het zo cruciaal is om de medewerker echt voorop te zetten en hoe je dat het beste in de praktijk kunt brengen.

Esmee
Ronde 1 - Keuze 1: Esmee van Kampen en Ron Buijze
Van contact naar connectie: het belang van organisatiecultuur

Wij zijn ervan overtuigd dat de mens het meest belangrijke kapitaal is én blijft. Want wanneer mensen zich goed voelen, presteren ze beter. Veel organisaties zijn echter steeds meer resultaatgericht gaan werken, waarbij de mens als middel wordt behandeld. Esmée van Kampen en Ron Buijze delen daarom inzichten uit de organisatiepsychologie en praktijk om naar een mensgerichte cultuur met resultaat als gevolg te bewegen!

Wilfried
Ronde 1 - Keuze 2: Wilfried Polman
Alles wat je realiseert begint bij jezelf!

Niet ieder mens werkt vanuit zijn kracht. Gelukkig heeft iedereen wél de potentie om dit te ontwikkelen. Iedereen zit vol waarde en dat laat Wilfried Polman van Volwaarde graag zien. Hij laat jou ervaren hoe je door middel van serious games kunt ontdekken wie je bent, wat je wilt en kunt.

Petra voor rondje 2
Ronde 2 - Keuze 1: Petra de West
Hospitality is geen term maar a way of life

General Manager Petra de West is hier het levende bewijs van. Samen met onze collega’s binnen HEYDAY Hospitality legt Petra elke dag de verbinding met de gast. Benieuwd hoe jij dit ook kan doen? Petra neemt je graag mee in de wonderen wereld van Hospitality.

Judith
Ronde 2 - Keuze 2: Judith van Leeuwen en Sarah Blonk
Wendbaarheid in facilitaire contracten

Tijdens een interactieve sessie tussen partners uit de facilitaire keten en haar opdrachtgevers, gaan Judith van Leeuwen en Sarah Blonk van HEYDAY Integrated in gesprek over de groeiende behoefte aan wendbaarheid in de samenwerking. Welke factoren spelen bij beide kanten een rol en hoe kunnen we samen voorspelbaarder worden?

Wisse Stenchlak - Associate Partner
Ronde 3 - Keuze 1: Wisse Stenchlak en David Kulen
Creativity takes courage

Hoe ontwerp en programmeer je een omgeving waar je energie van krijgt? Wisse Stenchlak en David Kulen, werkzaam bij Powerplant, gaan op een creatieve en experimentele manier de dialoog aan met jou over de toekomst van werken en werkomgevingen.

Specialisten_HEYDAY_experts-49
Ronde 3 - Keuze 2: Jolanda Tichelaar
Is de omgeving leidend in het handelen van de mens, of andersom?

De interactie tussen mens en omgeving is erg belangrijk, maar hoe werkt die interactie? Tijdens deze sessie neemt Jolanda Tichelaar van HEYDAY Consultancy deelnemers mee in de belevingswereld van een werknemer in de werkomgeving en inspireert daarmee over het onderwerp omgevingspsychologie.

Carola
Slot kennisfestival
Door Carola Rodrigues

Carola is keynote spreker en dagvoorzitter, auteur, inspirator en mentor in authentieke verbindingen. Als gevolg van een evoluerende maatschappij willen klanten verbinding en connectie voelen met merken en producten. De professional wordt een personal brand. Dat vraagt om zelfreflectie en investering in jezelf. Mensen inspireren om vanuit kwetsbaarheid de meest krachtige energie vrij te laten komen, dat is waarvoor Carola leeft. Wees je ervan bewust dat je niet hetzelfde de zaal uitloopt als hoe je naar binnen kwam. Met heldere inzichten en tips inspireert Carola jou tijdens het kennisfestival.