<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

De meerwaarde van
facilitaire dienstverlening
door HEYDAY

Als onafhankelijke verbinder biedt HEYDAY een unieke oplossing

HEYDAY Facility Management staat bekend als verbinder en regisseur van facilitaire dienstverlening, werkplekinrichting en/of huisvesting met focus op mensen, innovatie en duurzaamheid. Met ruime ervaring in de facilitaire markt, leveren we maatwerk voor grote, landelijke bedrijven en voor het MKB. Dit doen we op onze eigen wijze, met een groep betrokken en bevlogen vakmensen. We zien het als onze missie om mensen blij en gebouwen beter te maken. Ook voor jouw organisatie. Graag laten we zien wat ons anders maakt dan andere aanbieders in het facilitaire vakgebied.

Van advies tot uitbesteden

Voor elke vorm van facilitaire dienstverlening of expertise op het gebied van huisvesting of werkplekinrichting staan we voor je klaar. Of je nu een adviesvraag hebt, ondersteuning bij de operationele inrichting behoeft of het beheer van dienstverlening uit handen wilt geven. Hiernaast beschikken we over aanvullende kennis die gericht is op onder meer de vastgoedmarkt.

Jouw specifieke situatie is ons vertrekpunt. We kopiëren geen formule, maar kijken naar plaats, tijd, medewerkers en behoefte. Ook als de situatie verandert gedurende de contractperiode. Want wat voor een andere organisatie werkt, hoeft niet voor jou te gelden.


Neem contact op met een specialist

Gul_1C1A9529-602x609
Collage-2-597x609

Selectie van de beste match

Als verbinder van expertise laten we de beste specialisten uit de markt, zowel op het gebied van soft- als hard services, samenwerken als één bedrijf. Uit ons veelzijdige netwerk van meer dan 1500 partners — op het gebied van van schoonmaak en innovatie tot hospitality en technisch beheer & onderhoud — selecteren we de beste match. Wat de vraag, behoefte of wens van onze opdrachtgever ook is.
 
Deze specialisten koppelen we via één aanspreekpunt op locatie, ondersteund door een gecertificeerde servicedesk. Zo zorgen we — vanuit onze onafhankelijke positie — voor een veilige, prettige en gezonde werkomgeving, zodat jouw organisatie optimaal kan presteren. En om de facilitaire dienstverlening van onze opdrachtgevers te blijven verbeteren, optimaliseren, innoveren en/of verduurzamen, zijn we continu op zoek naar nieuwe partners en oplossingen.
Mockup-Whitepaper-voordelen uitbesteden

Welk facilitair model past
bij jouw organisatie?

Ontdek de kenmerken van de verschillende
facilitaire modellen in Nederland.

Download het whitepaper

Operational Excellence

Bij HEYDAY Facility Management zorgen we dat de facilitaire dienstverlening aan alle servicewensen en veiligheids- en duurzaamheidseisen van onze opdrachtgevers voldoet. Veiligheid zit verankerd in ons DNA en we blinken uit in rapportages en financieel beheer.
 
We zijn een betrouwbare en transparante partij die volledig openheid van zaken geeft, inzicht verschaft in de gemaakte kosten zonder margestapeling en daarbovenop een besparing op de facilitaire kosten garandeert. Zodra deze basis op orde is, kunnen we de facilitaire dienstverlening naar een hoger plan tillen.
Gul-1C1A9405-597x609
7.iBASX-597x609

Verzilveren van data

Met ruim 700 specialisten binnen onze organisatie beschikken we over ruime facilitaire kennis. Met behulp van ons Facility Management Informatie Systeem en Prestatie Meet Systeem verzamelen we allerhande data op facilitair vlak. De verkregen data vertalen we naar waardevolle management informatie en bundelen we voor onze opdrachtgevers in onze Value Portal.
 
Dit maakt inzichtelijk én brengt aan het licht wat er binnen een organisatie beter, sneller, efficiënter of goedkoper kan. Door zachte data — de perceptie van gebruikers — te combineren met harde data — bijvoorbeeld sensoring en slimme gebouwen — creëren we de perfecte oplossing. En doordat we de hele facilitaire keten regisseren, kunnen we hier maximaal op sturen.

Nieuwsgierig naar de unieke oplossing voor jouw organisatie?

Welke vraag je ook hebt — van kostenbesparing tot aanbestedingsadvies en werkplekconcepten — onze specialisten geven je vrijblijvend advies om de facilitaire dienstverlening te optimaliseren.

Stel je vraag