<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

Webinar: Ontwikkelingen en uitdagingen in Facility Management

20 september

Wil jij weten welke uitdagingen binnen het vakgebied Facility Management op de mondiale agenda staan? Op dinsdag 12 oktober organiseert de Nederlandse Normcommissie voor Facility Management (onder meer de ISO41001 en NEN15221) een webinar over ontwikkelingen en uitdagingen in Facility Management. Emiel Roos van HEYDAY, Sheryl Limburg van ArrangeGroup en Ian van der Pool van ISO 41001 CSI praten je in een uur bij.

Wendbaarheid, flexibiliteit, duurzaamheid en technologie: zomaar een greep uit thema’s die momenteel de managementagenda’s domineren. Uitdagingen die we niet alleen hoeven op te lossen. Sterker nog, uitdagingen die vragen om een breder perspectief en een bredere vertegenwoordiging van specialismen om het beste duurzame antwoord te geven.

"Juist daarom steken Sheryl Limburg, Ian van der Pool en ik regelmatig de koppen bij elkaar om met vakgenoten van gedachten te wisselen, ook internationaal", vertelt Emiel Roos. "Onder het motto ‘alleen ga je sneller, maar samen kom je verder’ vinden mooie ontwikkelingen plaats. Graag delen we deze ontwikkelingen met jou! Dit is voor jou als Facility Professional van flinke meerwaarde in de dagelijkse praktijk.

Wil je weten welke uitdagingen op het vakgebied Facility Management op de mondiale agenda staan? En welke tools daarvoor in de wereld van normontwikkeling worden bedacht om beter op deze uitdagingen voorbereid te zijn? Neem dan deel aan het webinar van dinsdag 12 oktober aanstaande. De nationale normcommissie leden vertellen jou er graag meer over! Je kunt je aanmelden via de website van ArrangeGroup.

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday