<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

Vierde editie Facility Matters op 1 december in Rotterdam

23 augustus

UPDATE: De datum voor het event is op 1 december en niet op 25 november, zoals eerder gecommuniceerd.

Ben jij young professional én actief in de facilitaire branche? Omcrikel alvast 1 december 2021 in je agenda. Op deze dag organiseert Facto voor de vierde keer hét kennisfestival voor young FM: Facility Matters. Na een digitale editie in 2020 gaan we dit jaar weer voor een live editie van het succesvolle event!

Facility Matters wordt samen met founding partners Arrange Interim, HEYDAY Facility Management en Facilicom georganiseerd. Ook dit jaar kunnen facilitaire young professionals weer een afwisselend en leerzaam programma verwachten. Het event staat gepland op woensdag 1 december in Rotterdam. Houd Facto in de gaten voor informatie over de sprekers, de onderwerpen en de locatie!

Voor wie is het kennis- en inspiratiefestival bedoeld?

Facility Matters heeft als doelgroep young professionals met 1 tot 10 jaar werkervaring in FM. Daarnaast zijn afstuderende studenten HBO Facility Management of net afgestudeerden van andere voor het FM-vak relevante opleidingen, zoals de Hoge Hotelschool van harte welkom op dit event.

 

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday