<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

Captains of Cleaning: Talkshow in teken van toekomst facilitair management

14 juni

Marcel Brouwer (Sodexo), Remko Stolk (HEYDAY Facility Management), Jan-Willem de Bruin (D&B The Facility Group) en Pepijn Reijnders (Yask), zijn op 17 juni a.s. te gast in het online TV programma Captains of Cleaning. In het maandelijkse tv programma gaat presentator Rens de Jong in gesprek met captains uit de wereld van facilitair management, hospitality en schoonmaak.

Centraal staat de toekomst van facilitair management. Want, blijft FM in de huidige vorm de komende 10 jaar nog bestaan? Wat is de impact van corona op FM en waar liggen de kansen?

De talkshow wordt live uitgezonden vanuit de i-team Global studio in Eindhoven. Mehmet Yavri, eigenaar van schoonmaakservice Cleaning 2001, waagt zich buiten de studio daarnaast aan een ware cleaning challenge. Het programma wordt muzikaal omlijst door I-entertainer Aristakes. I-chef Bart Haans bereidt tijdens het programma een heerlijk gerecht in de keuken. I-expert Ruben Lijzenga brengt de laatste trends en ontwikkelingen.

Het programma is 17 juni om 10 uur live te bekijken op het Youtube kanaal van i-team Global en het platform captainsofcleaning.com. Meer informatie en eerdere afleveringen is terug te vinden op CaptainsofCleaning.com.

Linkedin post CoC 1200x628 px b

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday