<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

Programma HEYDAY Facility Management Kennisfestival bekend

04 oktober

Over precies één maand is het zover: het HEYDAY Facility Management Kennisfestival. Op vrijdag 4 november 2022 vindt hét Facility Management kennisfestival plaats met verhalen vanuit de theorie en de praktijk in een festival-achtige setting. Graag vertellen wij jou meer over het inspirerende programma in het teken van verbinding.

Verbinden door wijsheid, wijzer door verbinding
HEYDAY gunt de wereld een grootser Facility Management en droomt van een vakgebied dat de beste versie van zichzelf wordt. Wij geloven dat bouwen aan de toekomst alleen samen succesvol zal zijn en nodigen je daarom uit om de krachten te bundelen, onze passie te tonen en wijsheden te delen. Het kennisfestival zal daaraan een belangrijke en onvergetelijke bijdrage leveren.

Thema verbinding
Het thema dat centraal staat is verbinding. Verbinding is één van de belangrijkste voorwaarden om te overleven in onze wereld. Niets bestaat namelijk zonder interactie met haar omgeving. Verbinding tussen mensen, niveaus in de organisatie en primaire en facilitaire organisatiedoelen. Maar ook verbinding met jezelf en de maatschappij. Het gaat daarbij om het scheppen van de juiste voorwaarden om mensen te laten excelleren en zodoende optimaal en duurzaam waarde toe te voegen.

Programma onderdelen
Elk onderdeel uit het programma staat in het teken van verbinding.

  • Denk aan de verbinding met de werkomgeving: hoe ontwerp en programmeer je een omgeving waar je energie van krijgt? David Kulen en Wisse Stenchlak, werkzaam bij Powerplant, gaan op een creatieve en experimentele manier de dialoog aan met jou over de toekomst van werken en werkomgevingen.
  • Ook verbinding met jezelf staat centraal. Niet ieder mens werkt vanuit zijn kracht. Gelukkig heeft iedereen wél de potentie om dit te ontwikkelen. Iedereen zit vol waarde en dat laat Wilfried Polman van Volwaarde graag zien. Hij laat jou ervaren hoe je door middel van serious games kunt ontdekken wie je bent, wat je wilt en kunt.
  • Een ander onderdeel is verbinding met de facilitaire keten. Tijdens een interactieve sessie tussen partners uit de facilitaire keten en haar opdrachtgevers, gaan Judith van Leeuwen en Sarah Blonk van HEYDAY Integrated in gesprek over de groeiende behoefte aan wendbaarheid in de samenwerking.
  • Natuurlijk kan de verbinding met de gast, de maatschappij en de facilitaire organisatie niet ontbreken. Ook dit worden verschillende onderdelen uit het programma.


Aanmelden
Wil jij ook aanwezig zijn bij het inspirerende en festival-achtige HEYDAY kennisfestival dat plaatsvindt bij congrescentrum Spant? Dan zien wij jou graag op vrijdag 4 november 2022! Klik hier om je aan te melden. Aanmelden kennisfestival!

 

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday