<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Integrale aanpak voor
een coronaproof-kantoor

Back-to-Work met HEYDAY: een integrale aanpak

Waar moet je allemaal aan denken om een kantoor volledig coronaproof in te richten? Naast het herindelen van de werkomgeving is het belangrijk om gebruikers te begeleiden, het aantal personen in het pand onder de gestelde norm te houden en een nieuw dienstverlenings-concept in te richten. Voor een succesvolle implementatie van social distancing op kantoor is een integrale aanpak aan te raden.

Waarom kiezen voor een integrale aanpak?

Als werkgever is het jouw taak om een veilige werkomgeving te creëren voor medewerkers, bezoekers als leveranciers. Een belangrijke stap in het realiseren van een coronaproof-kantoor is het herinrichten van de werkomgeving en gemeenschappelijke ruimtes. 

De grootste uitdaging zit echter in het gebruik van het pand. De werkplek is eigenlijk niet het risico, het zijn de verkeersruimten, de toiletten, de pantry’s: daar is normaliter een opeenhoping van mensen. Het vraagt om een maximum aan het aantal gebruikers en een goede regulering van verkeersstromen. Een integrale aanpak biedt uitkomst, omdat het één nauwkeurig moet worden afgestemd op het ander.

Een integrale aanpak bestaat uit:

  • Huisvesting & inrichting
  • Werkplek- en ruimtegebruik
  • Houding & gedrag
  • Facilitaire services
Man-602x609
A3A1414-597x609-1

Back-to-work met HEYDAY

De ‘back-to-work’ service van HEYDAY ondersteunt organisaties niet alleen bij het kantoor fysiek klaar te maken van de werkomgeving, maar ook om medewerkers goed te begeleiden, de beschikbare ruimte effectief te benutten, de juiste inzet van faciliteiten te waarborgen en te sturen op een maximaal aantal personen in een kantoorpand.

Bovendien heeft HEYDAY een app ontwikkeld die kantoorgebruikers in staat stelt om de afstand van anderhalve meter tussen medewerkers te bewaren. Een medewerker kan vanuit huis een werkplek op veilige afstand reserveren voor de dag dat hij of zij op kantoor wil werken, de overige werkplekken zijn buiten gebruik. Voor het reserveren van vergaderruimtes werkt het op dezelfde manier.


Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Interesse in een integrale aanpak voor jouw kantoor?

Welke vraag je ook hebt om jouw organisatie voor te bereiden op social distancing, onze specialisten helpen je graag bij het creëren van een veilige werkomgeving voor medewerkers, gasten en leveranciers.

Stel je vraag