<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Huisvestingsadvies
in coronatijd

Maak je kantoorpand klaar met huisvestingsadvies in coronatijd

Social distancing heeft enorm veel invloed op de huisvesting van een organisatie: in een gemiddeld kantoorpand is 60% van de werkplekken niet langer te gebruiken. Om in het hele pand 1,5 meter afstand van anderen te kunnen bewaren moet de werkomgeving anders worden ingericht. Bovendien is techniek een belangrijk aandachtspunt: nu gebouwen minder of zelfs niet in gebruik zijn, moeten installaties hier op worden aangepast. Met huisvestingsadvies op maat weten onze specialisten een kantoorpand gebruiksklaar te maken voor de 1,5-meter economie.

Waarmee kunnen we je helpen?

  • Het herindelen van de werkomgeving met 1,5 meter afstand
  • Het visualiseren van 1,5 meter rondom werkplekken
  • Het plaatsen van plexiglas tussen werkplekken
  • Het monitoren van het aantal personen in een pand
  • Het aanpassen van looproutes, bijvoorbeeld door het toepasen van eenrichtingsverkeer
  • Extra controles op legionella en luchtbehandelinstallaties
  • Het plaatsen van tijdelijke voorzieningen 
  • Het herinrichten van faciliteiten als koffie, catering en repro
  • Het optimaliseren en inrichten van bestaande huisvestings- en werkplekconcepten
Huisvestingsadvies in coronatijd

De meerwaarde van huisvestingsadvies in coronatijd bij HEYDAY

Direct implementeerbaar: Het advies dat je ontvangt is onderbouwd en praktisch toepasbaar zodat je er direct mee aan de slag kunt. Het biedt een betrouwbare, degelijke basis waarop je kunt bouwen.

Onafhankelijk: Door onze onafhankelijke positie is jouw situatie en jouw vraag écht ons uitgangspunt. We vertalen de coronamaatregelen naar jouw kantoorpand voor een huisvestingsconcept op maat.

Specialistische consultants: We hebben 600 professionals met specialistische kennis in huis. We kennen de markt en beschikken over data en kennis uit de praktijk die we benutten in het formuleren van een passend huisvestingsadvies.

Geen verrassingen: We spreken van tevoren duidelijk af hoe lang de opdracht duurt, wat het resultaat is en welke kosten voor huisvesting ermee gemoeid zijn.


 

Onze werkwijze bij huisvestingsadvies

In tijden van crisis is snelheid en zorgvuldigheid cruciaal. Onze specialisten hebben de veiligheid van jouw medewerkers, gasten en leveranciers hoog in het vaandel staan. 

Allereerst gaan we met je in gesprek om de vraagstelling scherp te krijgen — wat is de vraag achter de vraag? — en de scope te bepalen. Op basis daarvan formuleert een huisvestingsadviseur, geselecteerd op basis van jouw specifieke situatie, een voorstel.

Het advies dat je ontvangt is onderbouwd en praktisch toepasbaar zodat je er direct mee aan de slag kunt. Wanneer je wenst dat we het advies ook uitvoeren, is degene die het advies presenteert ook direct je aanspreekpunt voor het huisvestingstraject.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Huisvestingsadvies in coronatijd

Huisvestingsadvies op maat voor een veilige werkomgeving

Onze specialisten fungeren graag als sparringpartner: bespreek met hen geheel vrijblijvend jouw specifieke vraagstuk en ontvang praktisch en toepasbaar huisvestingsadvies in deze bizarre tijd. 

Stel je vraag