<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Wisse Stenchlak

“Er is sprake van oprechte interesse in groei van mensen"

HEYDAY bestaat 20 jaar. Al twee decennia lang zijn we grensverlegger in facilitaire dienstverlening. Samen met ruim 700 vakmensen maken we HEYDAY tot de mooie organisatie die we nu zijn. Een bedrijf vol ondernemende specialisten die aan staan en vooruitgang brengen in elke organisatie. Wisse Stenchlak werkte zowel bij ArrangeGroup als HEYDAY: “HEYDAY geeft ruimte aan talent en er is veel mogelijk als je aangeeft hoe jij wilt groeien.”

Ontdek 20 jaar HEYDAY door de ogen van Wisse.

Wie ben je en wat is je relatie met HEYDAY?  
“Ik ben Wisse Stenchlak, nu werkzaam als Associate Partner bij Powerplant, een design studio die duurzame en gezonde plekken ontwerpt en ontwikkelt voor ambitieuze organisaties en ondernemers. Ook wij vieren dit jaar ons 20-jarig bestaan. Wij creëren plekken die energie geven aan de mens en planeet, vanuit een holistische aanpak waarbij ontwerpers op het vlak van interieur, grafisch, service en food samenwerken. Opvallend vaak zijn HEYDAY en Powerplant werkzaam voor dezelfde opdrachtgevers, zoals bij Nationale Nederlanden. En leuk om te noemen: op dit moment ontwerpen wij het nieuwe hoofdkantoor van HEYDAY, de clubhub die begin 2023 open gaat!”

Wat was jouw rol binnen HEYDAY? 
“In het verre verleden ben ik als interim professional en consultant vanuit ArrangeGroup actief geweest voor AAFM Facility Management, de voorganger van HEYDAY. In 2017 ben ik bij HEYDAY gestart als Formulemanager Workspaces om een propositie uit te werken voor de kantorenmarkt. Daarna had ik de functie van New Business & Innovatie Manager en de laatste twee jaar die van Directeur Real Estate Services & Development (om te pionieren in de wereld van vastgoed). Ik heb drie verschillende rollen gehad in vijf jaar tijd: dat zegt veel over de organisatie. HEYDAY staat open voor talentontwikkeling zolang je proactief aangeeft waar je ambities liggen, is er veel mogelijk.”

Grenzen verleggen binnen HEYDAY: hoe deed jij dat?
“In mijn tijd bij HEYDAY wilde ik het bedrijf uitdagen en de challenger zijn: doen we de dingen wel innovatief genoeg? Zijn we voldoende verbonden met de markt en interessante start- en scale ups? Kunnen we onze dienstverlening beter en/of efficiënter organiseren? Ik word nog regelmatig gebeld door oud-collega’s die willen sparren, inspiratie nodig hebben of out-of-the-box willen denken. Ik heb ook mijn eigen grenzen verlegd door samen met HEYDAY de vastgoedmarkt te betreden. Maar als je pioneert, lukt niet alles. Toch kreeg ik de kans van HEYDAY om die grenzen te verleggen. Daar heb ik veel van geleerd.”

Wat maakt HEYDAY dé pionier in de facilitaire dienstverlening?
“HEYDAY laat zien dat ze wendbaar is. Ze hebben geëxperimenteerd met nieuwe vormen van contracten en zijn nu meer klant- en marktgericht. Er wordt gekeken naar de strategische doelstellingen van de klant en hoe je vanuit dienstverlening hier waarde aan toevoegt. Ze durven los te laten wat men gewend was en waar ze de eerste 15 jaar succesvol mee waren. Die flexibiliteit is voor veel facilitaire dienstverleners ontzettend lastig en zeker in deze tijden waar opdrachtgevers dit meer dan ooit verwachten. Door de overnames van TROTS en ArrangeGroup is HEYDAY sterker geworden, doordat ze meerdere skills hebben toegevoegd. Het verrassende achter een ogenschijnlijk procesgericht bedrijf als HEYDAY is dat er juist intern een hele gezellige sfeer is en een sterke band tussen collega’s. Er is een oprechte interesse in elkaar en ik heb dan ook vriendschappen aan HEYDAY over gehouden.”

Welke gebeurtenis bij HEYDAY is je in het bijzonder bijgebleven? 
“Ik heb het nieuwe HEYDAY geboren zien worden. Het nieuwe merk zorgde voor een nieuw geluid in de markt en was meer dan een naamsverandering. Met als doel: winning together. Het verbinden van mensen met elkaar om het beste voor de opdrachtgevers te organiseren. Het heeft HEYDAY anders in de markt gezet en dat zorgde voor een versnelling: voor nieuwe successen en een nieuwe toekomst met diverse overnames, nieuwe klanten en nieuw talent. De bekendmaking van de naam op een feest was dan ook een bijzonder moment, het inluiden van een nieuwe tijd: de groeitijd! Hierdoor ontstond de licentie om dingen anders te doen en te vernieuwen in de markt. Ik wens HEYDAY een mooie en lange toekomst. Op naar een koninklijke titel op het 100 jarige jubileum!”

WISSE PORTRET
Wisse Stenchlak, Associate Partner bij Powerplant en voormalig medewerker van HEYDAY Facility Management

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday