<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
ontdek meer HEYDAY.

Duik in de wereld van onze diensten Dot

HEYDAY verwelkomt Patrick Rosengarten als CFO/ financieel directeur

Terug naar blog overzicht

Vanaf 6 maart versterkt Patrick Rosengarten als CFO / financieel directeur de directie van HEYDAY. Het is een belangrijke functie binnen HEYDAY, gezien de koers en de groei die de organisatie doormaakt. In deze positie is Rosengarten verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de afdelingen Finance en Business Information Systems. Rosengarten heeft een brede expertise opgebouwd in de zakelijke dienstverlening, onder andere als CFO bij ICT-dienstverlener Centric en als financieel directeur bij GOM (onderdeel van Facilicom Group). 

Rosengarten kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging als CFO / financieel directeur: “De facilitaire branche spreekt mij enorm aan. Ik heb mijn hele carrière in de zakelijke dienstverlening gezeten, dat past goed bij mij als persoon. HEYDAY is een mooi bedrijf met veel ambitie en ik lever daar graag een bijdrage in. Bij het voeren van verschillende gesprekken was er direct een klik.”

Remko Stolk, CEO / Algemeen Directeur bij HEYDAY, is erg blij met de komst van Rosengarten: “Ik ben ervan overtuigd dat Patrick de juiste visie en expertise in huis heeft om de rol van CFO / financieel directeur met succes te vervullen. Ik kijk uit naar een langdurige samenwerking.

Over HEYDAY

Al twintig jaar zorgt HEYDAY op het gebied van de integrale facilitaire dienstverlening voor verrassende inzichten en vooruitgang in organisaties in Nederland. Daarin groeide het uit tot specialist en grensverlegger in dit brede vakgebied: van receptiediensten en huisvestingsvraagstukken tot verbetermanagement en integrale facilitaire dienstverlening. Dit doen ze vanuit vier labels, te weten: HEYDAY Integrated, Hospitality, Interim en Consultancy. Samen met ruim 700 vakmensen, faciliteert HEYDAY de groei van organisaties en hun mensen. Elke dag opnieuw. HEYDAY is een zelfstandig opererende dochteronderneming van ADG.

07_HEYDAY_integrated_
Picture of Chiel op den Brouw

08-03-2023

Marketing & Propositie Manager bij HEYDAY