<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
ontdek meer HEYDAY.

Duik in de wereld van onze diensten Dot

HEYDAY lanceert Benchmark Facility Management 2022: de impact van hybride werken

Terug naar blog overzicht

Wat is de impact van hybride werken op facilitaire dienstverlening? Welke trends en ontwikkelingen voeren de boventoon? En welke rol krijgt het kantoor bij het aantrekken en behouden van medewerkers? Vandaag start HEYDAY met de derde editie van de Benchmark Facility Management om dit in kaart te brengen. Het onderzoek loopt twee weken, zodat de resultaten begin december beschikbaar zijn.


In juni 2020 lanceerde HEYDAY samen met Asito de eerste Benchmark Facility Management. Het doel: elk jaar een relevant en actueel thema peilen in de facilitaire markt, zodat vakgenoten kunnen toetsen waar zij staan. In deze derde editie heeft HEYDAY aandacht voor de impact van hybride werken op facilitaire dienstverlening en de toenemende mate van wendbaarheid van organisaties. De resultaten worden vertaald naar een onderzoeksrapport die uiteraard gedeeld wordt met de markt.

Remko Stolk, algemeen directeur van HEYDAY: “Er wordt op dit moment veel onderzoek gedaan naar de impact van hybride werken op facilitaire dienstverlening en de werkomgeving van de toekomst, maar een facilitair professional beschikt nog niet over de mogelijkheid om zijn situatie te vergelijken en daarvan te leren. Als expert in de werkomgeving vinden wij het belangrijk dat het vakgebied zich blijft ontwikkelen, dus brengen wij daar met de Benchmark Facility Management 2022 verandering in.”

Terugblik 2020 en 2021

De eerste Benchmark Facility Management schetste een beeld van de getroffen maatregelen om een veilige werkomgeving te creëren in tijden van corona en liet zien voor welke uitdagingen organisaties kwamen te staan. Ook gaf het onderzoek een inkijkje naar de toekomst: hoe gaat corona het facilitaire vakgebied structureel veranderen? In de tweede editie was naast terugkerende thema’s als trends en ontwikkelingen in de markt, de groei of krimp van facilitaire diensten en de bezettingsgraad van het kantoor aandacht voor onderwerpen als de werkomgeving van de toekomst, het gebruik van het kantoor en faciliteiten voor de thuiswerkplek.

Deelnemen?

In samenwerking met Markteffect vraagt HEYDAY een grote groep facilitair professionals om hun ervaringen, kennis en verwachtingen te delen. Het is mogelijk om via de website van HEYDAY bij te dragen aan het onderzoek. 

Het onderzoek is gesloten. Het is inmiddels niet meer mogelijk om deel te nemen.

02_HEYDAY_contact_
Picture of Lisa Hagoort

07-11-2022

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY