<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
ontdek meer HEYDAY.

Duik in de wereld van onze diensten Dot

HEYDAY deed mee aan NL-doet.

Terug naar blog overzicht

Voor het tweede jaar op rij heeft HEYDAY Facility Management meegedaan aan de NL-doet dagen. Met als doel om wat goeds voor een ander te doen. Met in totaal 70 collega’s, verdeeld over acht groepen in Nederland, zijn we aan het werk gegaan. Met prachtige resultaten als gevolg.

We spraken over onze activiteiten voor NL-doet met Maud Willigers, Consultant bij HEYDAY Consultancy.

Waarom doet HEYDAY mee aan NL-doet?

“In 2022 hebben we voor de eerste keer meegedaan aan de NL-doet dag. We wilden graag wat goeds doen voor een ander. MakingMemories (de organisatiecommissie van HEYDAY Interim en HEYDAY Consultancy) en onze HEY-dagen staan voor samenwerken en herinneringen maken. Samen met collega’s wilden we ons een dag inzetten voor het goede doel en daar sluit NL-doet goed op aan.”

Was het een succes?

“Net als vorig jaar was het weer een groot succes! We zijn met 70 collega’s, verdeeld over acht groepen in Nederland, aan het werk gegaan. De groepen zijn samengesteld aan de hand van de regio waar onze collega’s wonen. Van veel collega’s horen we maanden later nog steeds verhalen hierover. De dankbaarheid die je na zo’n dag voelt is heel fijn en het zorgt voor een hele fijne sfeer om zo samen aan het werk te zijn.”

Wat voor opdrachten hebben jullie gedaan?

“We hebben geschuurd, geverfd, hout gehakt, planningsborden gemaakt en schoongemaakt. Door het regenachtige weer hebben we veel activiteiten aangepast. We zouden anders ook een hekwerk vervangen, buiten een botenloods schilderen en onze groene vingers op de proef stellen. Ondanks het weer zijn er nog steeds groepen buiten aan de slag gegaan, echte doorzetters.”

Wat leverde het allemaal op?

“Vorig jaar was NL-doet de eerste HEY-dag waar collega’s samen konden komen na corona. Het was ook de eerste dag waar oud-ArrangeGroup-collega’s en HEYDAY collega’s elkaar in real life ontmoette. Dit zorgde voor een goede sfeer onderling. Niemand in z’n mooiste kleding, maar gewoon handen uit de mouwen en aan de bak. Dit jaar ervaarde je weer de saamhorigheid: iedereen gaat ervoor en we doen zoveel als we kunnen op een locatie! We starten de dag met z’n allen online en sluiten de dag af per groepje met een borrel. Het zorgt voor teambuilding en dat je je collega’s op een andere manier leert kennen omdat er veel tijd is om even bij te kletsen.”

NL-doet HEYDAY 5

 

NL-doet HEYDAY 2
Picture of Jinni Christiaanse

05-04-2023

Labelmarketeer voor HEYDAY Interim en Consultancy