<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
ontdek meer HEYDAY.

Duik in de wereld van onze diensten Dot

HEY.FM #3: De impact van interim op FM

Terug naar blog overzicht

Wat doe je als je in deze tijden van grote krapte op de arbeidsmarkt, niet voldoende mensen hebt om het werk uit te voeren? Neem je dan een uitzendbureau in de arm? Of is het slimmer om een externe expert in te schakelen om de dienstverlening te continueren en mogelijk te optimaliseren? Zit je goed? Volume omhoog. Welkom bij HEY.FM.

Tijdens deze derde podcast gaan wij in gesprek met Miranda van Mook, Manager Bedrijfsvoering bij KNGF Geleidehonden, en Léon Pruimers, Interim Professional bij HEYDAY Interim. Zij praten over de mogelijkheden van de inzet van een interimmer en de trends en ontwikkelingen op dit gebied.

 

Een unieke facilitaire omgeving
Bij KNGF Geleidehonden denk je mogelijk direct aan een Golden Retriever aan de zijde van bijvoorbeeld een blinde of slechtziende, maar deze stichting doet nog veel meer. KNGF Geleidehonden helpt mensen met een beperking om hun wereld te vergroten en zelfstandigheid te behouden, met inzet van professioneel getrainde hulphonden. Om daar de facilitaire organisatie te runnen, is natuurlijk behoorlijk uniek. Denk naast de kantooromgeving aan trainingsvelden, een kennel, een groot buitenterrein en hotelkamers voor de cliënten. Het ontbreken van structuur en de wens voor een optimalisatieslag zorgde voor de inzet van interimmer Léon bij KNGF Geleidehonden.

Een wereld van verschil
“Als je kijkt van toen naar nu: dat is een wereld van verschil. Van een niet ingerichte facilitaire afdeling naar een professioneel draaiende afdeling. Dat ontzorgt enorm. De druk die toen gevoeld werd van het werk, is weg. Het is duidelijk wat er moet gebeuren en er is veel meer rust en structuur gekomen”, aldus Miranda van Mook.

Nieuwsgierig geworden? Luister hier de podcast!

2024_05_HEY.FM_Afl3-8 kleinOp de foto (v.l.n.r.):  Léon Pruimers, Floor Holland en Miranda van Mook.

Host Floor Holland
Picture of Anne Roos Elliott

28-05-2024

Brand Specialist