<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Facilitair advies voor
elk vraagstuk

Maak de facilitaire organisatie efficiënter

Soms loop je tegen strategische of tactische uitdagingen aan waarvan je niet direct weet hoe ze op te lossen. Facilitair advies kan je helpen om flinke stappen te zetten, verbeteringen door te voeren en efficiency slagen te maken binnen je facilitaire dienstverlening. Onze consultants verdiepen zich in de medewerkers en de werkomgeving en formuleren een passend advies. Jij kunt je ondertussen blijven richten op jouw werkzaamheden.  

Waarmee kunnen we je helpen?

  • Een quick scan en het inrichten van de facilitaire organisatie, de dienstverlening of werkplekconcepten
  • Inzicht verkrijgen in kwalitatief en financieel verbeterpotentieel
  • Hulp bij aanbestedingen, facilitaire inkoop, tenders en sourcing strategie
  • Het optimaliseren en inrichten van huisvestings- en werkplekconcepten
  • Tevredenheids- en prestatiemetingen
  • Het verduurzamen van het pand
  • Slim omgaan met en het benutten van informatiemanagementsystemen en data
facilitair advies

De meerwaarde van facilitair advies bij HEYDAY

Direct implementeerbaar: Het advies dat je ontvangt is onderbouwd en praktisch toepasbaar zodat je er direct mee aan de slag kunt.

Onafhankelijk: Door onze onafhankelijke positie is jouw situatie en jouw vraag écht ons uitgangspunt.

Kennis van de facilitaire praktijk: Met IFM als onze oorsprong staan we met de voeten in de klei, kennen we de markt en beschikken we over data en kennis uit de praktijk die we benutten in het formuleren van een passend advies.

Kennis benutten uit een veelzijdig en omvangrijk ecosysteem: We beschikken over een groot netwerk van ruim 1000 technische en niet-technische ketenpartners van wie we de specialistische kennis en kunde verzilveren.

 

Specialistische consultants: We hebben 500 facilitair professionals met specialistische kennis voor elke vraag in huis. Of het nu IT, arbo of aanbesteding betreft.

Geen verrassingen: We spreken van tevoren duidelijk af hoe lang de opdracht duurt, wat het resultaat is en welke kosten ermee gemoeid zijn.

Onze werkwijze

Allereerst gaan we met je in gesprek om de vraagstelling scherp te krijgen — wat is de vraag achter de vraag? — en de scope te bepalen. Op basis daarvan formuleert een consultant, geselecteerd op basis van jouw specifieke situatie (organisatie, markt, concurrentie etc.), een voorstel.

Indien akkoord gaan we op locatie aan de slag om de situatie optimaal te kunnen beoordelen, gerichte vragen te stellen en gevoel met de omgeving te krijgen en houden. Indien gewenst rapporteren we tussentijds en het resultaat is een praktisch advies waar je direct mee aan de slag kunt.

Wanneer je wenst dat we het advies ook uitvoeren, is degene die het advies presenteert ook direct je aanspreekpunt daarvoor.

facilitair advies

Bespreek je facilitaire vraagstuk

Spar met een van onze specialisten over jouw specifieke uitdaging en maak de organisatie efficiënter.

Ontvang advies