<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
ontdek meer HEYDAY.

Duik in de wereld van onze diensten Dot

Terugblik: een succesvol en inspirerend Kennisfestival!

Terug naar blog overzicht

Alweer een maand geleden vond het HEYDAY Facility Management Kennisfestival plaats. En wat was het een geslaagd en inspirerend evenement! Wij kijken vol trots en vreugde terug op een geweldige dag. Wij willen alle deelnemers hartelijk bedanken voor hun deelname en bijdrage. Graag blikken wij samen terug door middel van een aftermovie en een aantal ervaringen. Op naar de volgende succesvolle editie op vrijdag 3 november 2023!

Succesvolle 27e editie

De 27e editie van het HEYDAY Facility Management jaarcongres was groots. Door gebruik te maken van energievolle vormen van kennisuitwisseling en dit te combineren met een dosis plezier en een fantastische omgeving inspireerden wij onze deelnemers in congrescentrum ’t Spant! in Bussum. Met een gemiddelde score van een 8,3 gaven onze deelnemers aan dat het kennisfestival zeker hun reis waard was! In de evaluatie werd onder andere het volgende aangegeven: “Het was een mooie dag vol onverwachte ontmoetingen en goede sprekers die ons het thema persoonlijk en dichtbij hebben gebracht.”

Verbinding staat centraal

Elk onderdeel van het programma stond in het teken van verbinding. Dagvoorzitter Sander Koop, interim-directeur van HEYDAY Interim & HEYDAY Consultancy opende de dag. Sven Rickli, spreker op de Speakers Academy en directeur van Nolost, vervolgde en vertelde op een interactieve wijze waarom het zo cruciaal is om medewerkers echt voorop te zetten en hoe je dat het beste in de praktijk kunt brengen. Daarna volgden verschillende presentaties en workshops. Denk aan een workshop over verbinding met de werkomgeving: hoe ontwerp en programmeer je een omgeving waar je energie van krijgt? David Kulen en Wisse Stenchlak, werkzaam bij Powerplant, gingen op een creatieve en experimentele manier de dialoog aan over de toekomst van werken en werkomgevingen. Een ander onderdeel was verbinding met de facilitaire keten. Tijdens een interactieve sessie tussen partners uit de facilitaire keten en haar opdrachtgevers, gingen Judith van Leeuwen en Sarah Blonk van HEYDAY Integrated in gesprek over de groeiende behoefte aan wendbaarheid in de samenwerking.

Verbinding met jezelf

Ook verbinding met jezelf stond centraal. Iedereen zit vol waarde en dat liet Wilfried Polman van Volwaarde zien. Hij liet de deelnemers ervaren hoe je door middel van serious games kunt ontdekken wie je bent, wat je wilt en kunt. Wilfried vertelt: “Tijdens het HEYDAY Facility Management kennisfestival heb ik ruim 40 personen mogen laten ervaren hoe zij door middel van het spelen van spellen meer in verbinding met zichzelf én de ander kunnen komen. Zij konden 'proeven' van één van de spellen. Hiermee kregen zij inzicht in hun waarden, welke richting gevend zijn in ons leven. Of ontdekten ze wat hun gedragsstijl en drijfveren zijn en hoe om te gaan met die van anderen. Of kregen ze inzicht in hun verlangens en datgene wat hier in de weg kan staan. Wat mij betreft een hele geslaagde dag!”

De kracht van kwetsbaarheid

Carola Rodrigues, tevens keynote spreker, sloot het kennisfestival op inspirerende wijze af. Mensen inspireren om vanuit kwetsbaarheid de meest krachtige energie vrij te laten komen, dat is waarvoor Carola leeft. Deelnemers liepen anders de zaal uit dan hoe ze naar binnen kwamen. Carola vertelt hier het volgende over: “Wow, tijdens het kennisfestival stonden zo’n 200 mensen elkaar diep in de ogen aan te kijken tijdens een oefening en gingen ze de verbinding aan met elkaar! Op die dag deelde ik voor het eerst mijn eigen verhaal met de zaal. Mijn eigen persoonlijke levensles die mij ‘er dwars doorheen liet gaan’ en die ik aanging zo rond m’n 35e, waardoor ik veel inzichten opdeed. Inzichten en wijze lessen die ik inmiddels durf te delen met mijn publiek en die alles te maken hebben met persoonlijk leiderschap, met je persoonlijke ontwikkelingsreis en je authentieke kern. Essentiële zaken die ertoe doen om op de juiste plek in het leven te gaan staan. Om zichtbaar te worden.”

Meerdere deelnemers uit de zaal gaven terug na haar keynote, waarin ze ons als publiek meenam langs de elementen kwetsbaarheid, kracht, liefde en leiderschap – dat ze geraakt waren. Aan het denken gezet en met een fijn, warm gevoel de zaal verlieten. Op naar de gezellige borrel om verder te netwerken en te verbinden met elkaar.

Tot volgend jaar!

Volgeladen met frisse energie, nieuwe inzichten en flinke dosis enthousiasme gingen de deelnemers het weekend in. Wij hopen jou volgend jaar weer te mogen verwelkomen op ons kennisfestival. Reserveer de eerste vrijdag van november alvast in de agenda voor wederom een inspiratievolle dag. Tot dan!

Bekijk hier de aftermovie en blik terug op een inspirerende dag!

Kennisfestival klein ook

 

 

m-listing-labels_placeholder-4
Picture of Jinni Christiaanse

05-12-2022

Labelmarketeer voor HEYDAY Interim en Consultancy