<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
ontdek meer HEYDAY.

Duik in de wereld van onze diensten Dot

ArrangeGroup en HEYDAY behalen podiumplaatsen in Partner of Choice Onderzoek

Terug naar blog overzicht

Deze week heeft Facto de resultaten van het Partner of Choice Onderzoek bekend gemaakt. Dit onderzoek helpt facility professionals op weg bij de leverancierskeuze binnen de facilitaire branche. Tijdens het onderzoek werd de simpele, maar cruciale vraag gesteld: ‘Met welke partners doet u het liefst zaken?’. Ondanks dat ArrangeGroup en HEYDAY onlangs de handen ineen geslagen hebben, deden zij beiden nog afzonderlijk mee aan het onderzoek. De prachtige scores laten zien dat ArrangeGroup en HEYDAY elkaar mooi aanvullen. Samen bieden wij het beste van twee werelden


Het Partner of Choice Onderzoek

Bij de lezers van Facto is een grootschalig online research gedaan naar hun inkoopgedrag. Het Partner of Choice Onderzoek is uitgevoerd onder 478 professionals uit de facilitaire branche. Door middel van een enquête werd inzicht verkregen in de producten en diensten die men inkoopt en welke leveranciers zij daarvoor inschakelen. Daarna werd de respondenten gevraagd welke leverancier hun voorkeur heeft. Zo ontstond de preferred supplier list per productcategorie.

#3 in categorie facilitaire dienstverlening

In de categorie facilitaire dienstverleners behaalde HEYDAY een prachtige derde plaats. Professionals gaven aan HEYDAY als preferred partner te zien op dit gebied. “We zijn ontzettend trots dat wij in deze categorie zo’n hoge plaats bekleden in dit aanbiedersoverzicht. Al bijna 20 jaar helpen we organisaties bij het inkopen en optimaliseren van facilitaire dienstverlening, werkplekinrichting en huisvesting – van tijdelijke ondersteuning en advies tot conceptontwikkeling en integrale oplossingen. Deze podiumplaats betekent dat we behoorlijk top of mind zijn onder facilitaire professionals”, aldus Remko Stolk, Algemeen Directeur bij HEYDAY.

#3 in categorie adviesbureaus

In de categorie Adviesbureaus is ArrangeGroup op een prachtige derde plaats geëindigd en behoort daarmee tot een van de top preferred partners als het gaat om facilitair advies. “Arrange Consultancy, onderdeel van ArrangeGroup, verrijkt organisaties door het doen van onderzoek en het geven van advies. Dat wij in deze categorie een podiumplek behalen hebben we vooral te danken aan de inzet van onze collega’s en de mooie samenwerkingen met onze opdrachtgevers. We zijn supertrots op dit behaalde resultaat!”, aldus Arjan Elst, voormalig Directeur bij ArrangeGroup en nu Directeur Hospitality bij HEYDAY.

Complementair aan elkaar

ArrangeGroup is sinds 1 november onderdeel van HEYDAY Facility Management. Samen gaan we verder als één organisatie, onder de vlag van HEYDAY. Deze samensmelting zorgt voor het beste van beide werelden. Dat zien we ook terug in de resultaten van dit onderzoek. “Beide organisaties kennen overeenkomsten, maar zijn ook complementair aan elkaar. Met onze gebundelde dienstverleningen Interim & Consultancy, Integrated en Hospitality zijn we gezamenlijk een nog grotere speler in de markt. Maar we willen vooral ‘grootser’ worden. Het beste van twee werelden samenbrengen, daar gaat het om. Door de krachtenbundeling ontstaat er meer slagkracht, meer stabiliteit en betere carrièremogelijkheden voor collega's. Het samengaan versnelt en vult beide partijen aan op dat wat we verder willen ontwikkelen”, aldus Sander Koop, voormalig Directeur bij ArrangeGroup en nu Directeur Transitie & Strategische Projecten bij HEYDAY.

Meer weten?

Het uitgebreide rapport van het Partner of Choice Onderzoek is hier te downloaden. Ben je benieuwd wat ArrangeGroup en HEYDAY kunnen betekenen voor je organisatie? Wij komen graag met je in contact.

directeuren1-webOp de foto (v.l.n.r.): Remko Stolk, Arjan Elst en Sander Koop.

10_HEYDAY_werkenbij_
Picture of Lisa Hagoort

09-12-2021

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY