Wie is HEYDAY

HEYDAY -voorheen AAFM Facility Management- is een grote speler op het gebied van facility- en vastgoedmanagement. Het is onze missie om mensen blij en gebouwen beter te maken. Dit doen we door organisaties te helpen bij het optimaliseren van facilitaire dienstverlening en vastgoedbeheer en –onderhoud. Van single-services tot integrale uitbesteding.

Met ruim 16 jaar ervaring in de facilitaire markt, leveren we maatwerk voor zowel grote, landelijke bedrijven als het MKB. Via HEYDAY Consultancy & Detachering bieden we tijdelijke deskundigheid of ondersteuning voor facilitaire vraagstukken. Naast ons handelsmerk operational excellence zijn veilig werken, mensen, innovatie en duurzaamheid de pijlers waarmee we het verschil maken, vandaag én morgen.

Door onze onafhankelijke positie en een breed en veelzijdige netwerk van meer dan 1500 partners — van schoonmaak tot innovatieve startups — selecteren we de beste leveranciers die de dienstverlening optimaliseren. We laten de beste specialisten uit de markt samenwerken als één bedrijf.

HEYDAY staat voor bloei- en groeitijd. Door facilitaire dienstverlening optimaal in te richten, kun je mensen laten groeien. En als mensen bloeien, groeit de organisatie mee. Dat doen we door ons samen te verdiepen in de strategische doelen van jouw bedrijf.

Onderdeel van een groter geheel

HEYDAY is een zelfstandig opererende dochter van ADG dienstengroepDagelijks werken 600 professionals namens HEYDAY voor uiteenlopende opdrachtgevers in de publieke en private sector. Sinds 1 maart 2019 zijn facilitair dienstverleners TROTS en GUL een integraal onderdeel van HEYDAY. 

 

Bekijk hier onze brochure:

 

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday

"Wij helpen organisaties groeien en veranderen. En geloven dat mensen daarin het verschil maken. Facilitaire dienstverlening is mensenwerk."

Bob Mols, HEYDAY