<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Wie is HEYDAY?

We maken mensen blij en gebouwen beter

HEYDAY Facility Management - voorheen AAFM Facility Management - is een facilitair management-organisatie met een missie: mensen blij en gebouwen beter maken! Sinds de oprichting in 2002 regisseert HEYDAY - als één van de grondleggers van Integrated Facility Management in Nederland - de facilitaire dienstverlening van kleine en grote ondernemingen. En met succes: we mogen opdrachtgevers als Nationale-Nederlanden, DSM, VodafoneZiggo en SABIC tot onze klanten rekenen. HEYDAY staat voor ‘bloei- en groeitijd’. We geloven dat je met de juiste, mensgerichte faciliteiten, mensen laat ontwikkelen. En als mensen zich ontwikkelen, groeit de organisatie mee. 

HEYDAY is een zelfstandig opererende dochter van ADG dienstengroep. Dagelijks werken 700 professionals namens HEYDAY voor uiteenlopende opdrachtgevers in de publieke en private sector. Sinds 1 maart 2019 zijn facilitair dienstverleners TROTS en GUL een integraal onderdeel van HEYDAY. In november 2021 is ook ArrangeGroup aan HEYDAY toegevoegd.

Onze labels

Naast het managen van grote, facilitaire contracten kent HEYDAY drie sublabels: 

  • HEYDAY Interim helpt bij het optimaliseren van een facilitaire organisatie en/of dienstverlening. Of het nu gaat om tijdelijke capaciteit, het managen van een opdracht of het realiseren van verbeteringen. De interimmers van HEYDAY brengen nieuwe bevlogenheid binnen een organisatie. Ze inspireren om los te komen van het alledaagse en maken elke dag een kleine doorbraak voor hun opdrachtgever.
  • HEYDAY Consultancy geeft organisaties verrassende inzichten en brengt facilitaire- en huisvestingsdromen binnen handbereik. Of het nu gaat om organisatieadvies, huisvesting, het optimaliseren van werkplekken of het toekomstgericht faciliteren van een bedrijf. Onze bevlogen vakmensen zijn de eerste stap naar impact. Ze helpen opdrachtgevers om fris te durven denken, meer te durven doen.
  • HEYDAY Hospitality is specialist in hospitality dienstverlening. De professionals van HEYDAY Hospitality blinken uit in hun vak en brengen het unieke karakter van hun opdrachtgever tot leven. HEYDAY Hospitality gelooft dat het vakmanschap en de energie van haar professionals bijdraagt aan het succes van de opdrachtgever.

 

A3A2544-602x609

Ontdek de toegevoegde waarde van HEYDAY voor jouw organisatie

Ontdek hoe een oplossing op maat jouw organisatie vooruit helpt. Wat je vraag ook is, onze specialisten voorzien je graag van advies. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op