<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Wie is HEYDAY?

We maken mensen blij en gebouwen beter

HEYDAY -voorheen AAFM Facility Management- is een grote speler op het gebied van facility- en vastgoedmanagement. Het is onze missie om mensen blij en gebouwen beter te maken. Dit doen we door organisaties te helpen bij het optimaliseren van facilitaire dienstverlening en vastgoedbeheer en –onderhoud. Van single-services tot integrale uitbesteding.

HEYDAY staat voor bloei- en groeitijd. Door facilitaire dienstverlening optimaal in te richten, kun je mensen laten groeien.
En als mensen bloeien, groeit de organisatie mee. Dat doen we door ons samen te verdiepen in de strategische doelen van jouw bedrijf.

We maken het verschil, vandaag én morgen

Met ruim 16 jaar ervaring in de facilitaire markt, leveren we maatwerk voor zowel grote, landelijke bedrijven als het MKB. Via HEYDAY Consultancy & Detachering bieden we tijdelijke deskundigheid of ondersteuning voor facilitaire vraagstukken. Naast ons handelsmerk operational excellence zijn veilig werken, mensen, innovatie en duurzaamheid de pijlers waarmee we het verschil maken, vandaag én morgen.

Door onze onafhankelijke positie en een breed en veelzijdige netwerk van meer dan 1500 partners — van schoonmaak tot innovatieve startups — selecteren we de beste leveranciers die de dienstverlening optimaliseren. We laten de beste specialisten uit de markt samenwerken als één bedrijf.

HEYDAY is een zelfstandig opererende dochter van ADG dienstengroep. Dagelijks werken 600 professionals namens HEYDAY voor uiteenlopende opdrachtgevers in de publieke en private sector. Sinds 1 maart 2019 zijn facilitair dienstverleners TROTS en GUL een integraal onderdeel van HEYDAY. 

A3A2544-602x609

Ontdek de toegevoegde waarde van HEYDAY voor jouw organisatie

Ontdek hoe een oplossing op maat jouw organisatie vooruit helpt. Wat je vraag ook is, onze specialisten voorzien je graag van advies. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op