<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Wie is HEYDAY?

Al 20 jaar grensverlegger in facilitaire dienstverlening

Al twintig jaar zorgt HEYDAY Facility Management voor verrassende inzichten en vooruitgang in organisaties in Nederland. In september 2002 betrad HEYDAY als eerste partij de markt van integrale facilitaire dienstverlening. En groeide uit tot specialist en grensverlegger in dit volledige vakgebied: van receptiediensten en huisvestingsvraagstukken tot verbetermanagement en integrale facilitaire dienstverlening. Samen met ruim 700 vakmensen, verdeeld over vier labels, faciliteert HEYDAY de groei van organisaties en hun mensen. Elke dag opnieuw.

HEYDAY is een zelfstandig opererende dochter van ADG. Dagelijks werken 700 bevlogen vakmensen namens HEYDAY voor uiteenlopende opdrachtgevers. Sinds 1 maart 2019 zijn facilitair dienstverleners TROTS en GUL een integraal onderdeel van HEYDAY. In november 2021 is ook ArrangeGroup aan HEYDAY toegevoegd.

Onze labels

  • HEYDAY Integrated is pionier in integrale facilitaire dienstverlening en brengt inspiratie en vooruitgang in elke organisatie. Vanuit een solide facilitair fundament en onafhankelijke positie richt HEYDAY Integrated de dienstverlening volledig modulair in. De strategische doelstellingen en behoeften van klanten vormen het uitgangspunt: van kostenefficiënter werken tot het vergroten van regie en het creëren van verbinding met medewerkers.
  • HEYDAY Hospitality is specialist in hospitality dienstverlening. De professionals van HEYDAY Hospitality blinken uit in hun vak en passen bij het karakter van hun opdrachtgever. HEYDAY Hospitality gelooft dat het vakmanschap en de energie van haar professionals bijdraagt aan het succes van de opdrachtgever.
  • HEYDAY Interim helpt bij het optimaliseren van een facilitaire organisatie en/of dienstverlening. Of het nu gaat om tijdelijke capaciteit, het managen van een opdracht of het realiseren van verbeteringen. De interimmers van HEYDAY brengen nieuwe bevlogenheid binnen een organisatie. Ze inspireren om los te komen van het alledaagse en maken elke dag een kleine doorbraak voor hun opdrachtgever.
  • HEYDAY Consultancy geeft organisaties verrassende inzichten en brengt facilitaire- en huisvestingsdromen binnen handbereik. Of het nu gaat om organisatieadvies, huisvesting, het optimaliseren van werkplekken of het toekomstgericht faciliteren van je bedrijf. Onze bevlogen vakmensen zijn de eerste stap naar impact. Ze helpen je om fris te durven denken, meer te durven doen.

 

02_Header_HEYDAY

Ontdek de toegevoegde waarde van HEYDAY voor jouw organisatie

Ontdek hoe een oplossing op maat jouw organisatie vooruit helpt. Wat je vraag ook is, onze specialisten voorzien je graag van advies. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op