<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

HEYDAY
Academy

Talent binden en versterken

Vanuit de HEYDAY Academy wordt een breed scala aan trainingen en workshops aangeboden. Daarnaast verzorgen we ook masterclasses en kennissessies. Kijk gerust eens verder op onze site om te zien of wij wat voor jou kunnen betekenen.

Verbeter je skills

Wil je aan de slag met je hospitality skills? Of heb je behoefte aan het opdoen van theoretische kennis over bouwmanagement?

Je kunt er in ieder geval van op aan dat de HEYDAY Academy als kennisinstituut datgene kan bieden, wat jij als professional of student nodig hebt.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Kennissessies over thema’s waaronder circulaire economie, activiteit gericht werken, human support management en sourcing
  • Trainingen gericht op ontvangst services, samenwerking tussen afdelingen en klantgericht denken en handelen
  • Workshops over persoonlijke ontwikkeling en het verkrijgen van inzicht in je eigen kwaliteiten
  • Stages, afstudeeropdrachten en gastcolleges
  • Traineeships
A3A1829-602x609-1
Brede school-597x609

Kunnen wij iets voor jou betekenen?

Alle medewerkers van HEYDAY hebben veel kennis en vaardigheden, net zoals jij. Alleen zet jij jezelf wel voldoende in je kracht? Waar wil jij je verder in ontwikkelen? En hoe zorg je ervoor dat jij het beste uit je dag kunt halen? 

De HEYDAY Academy is erop gericht om talenten te binden, kwaliteit te borgen en kennis te vergroten en te delen. Wij ondersteunen daarom persoonlijke ambities en zetten mensen graag in hun kracht.

Nieuwsgierig geworden hoe wij dat oppakken en verduurzamen? Laat dan gerust wat van je horen en neem contact met ons op.

Neem contact op voor meer informatie

Ontdek hoe wij je kunnen ondersteunen om persoonlijke ambities waar te maken en je in je kracht te zetten. 

Neem contact op