<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Online webinar

Social distancing op de werkvloer

Hoe ga je jouw organisatie voorbereiden op het bewaren van 1,5-meter afstand? In deze online webinar gaan vier experts van HEYDAY in op de impact van social distancing op huisvesting & inrichting, houding & gedrag, facilitaire diensten en ruimtegebruik.

Om verdere verspreiding van het coronavirus in Nederland tegen te gaan staat de komende periode in het teken van het bewaren van 1,5-meter afstand tot anderen. Maar wat is de impact van deze maatregel op de huisvesting van een organisatie, de inrichting van de werkomgeving en het gebruik van faciliteiten? En hoe kun je medewerkers begeleiden in deze nieuwe manier van werken?

Tijdens deze online webinar beantwoorden vier experts van HEYDAY een aantal cruciale vragen op hun eigen vakgebied. Zo komen onder meer huisvesting & inrichting, houding & gedrag, facilitaire diensten en ruimtegebruik aan de orde. Onze specialisten behandelen onder meer cruciale aandachtspunten en delen praktische tips om de werkomgeving klaar te maken voor het bewaren van anderhalve meter afstand tot anderen. Aan het einde van de webinar is er ook ruimte voor het stellen van vragen.

Datum & tijdstip:

Dinsdag 28 april
14:00 – 15:00 uur [afgelopen]
15:30 – 16:30 uur [afgelopen]

Donderdag 30 april
14:00 – 15:00 uur [afgelopen]
15:30 – 16:30 uur [afgelopen]

De online webinar vond plaats via GoToMeeting. De vragen die gesteld zijn tijdens de vier sessies hebben we voor je verzameld in een Q&A. Dit document kun je hier downloaden.

Over de sprekers

Roland_van_Herk-Profielfoto Blog Website
Roland van Herk
Directeur Expert & Data Services bij HEYDAY

Dagvoorzitter

eric de wit
Eric de Wit
Managing senior bij HEYDAY

Specialist op het gebied van huisvesting & inrichting

Chiel_op_den_Brouw-Profielfoto Blog Website
Chiel op den Brouw
Product Manager bij HEYDAY

Specialist op het gebied van service design & proposities