<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Sander1_Cirkel-min

Sander Koop

“De mooie combinatie tussen het ondernemerschap, mijn passie voor dienstverlening en mijn liefde voor het gebouw en de mens drijft mij vooruit”, vertelt Sander. “Mijn liefde voor het vak begon al tijdens mijn studie HBO Facility Management in Deventer. Na deze studie startte ik in 2000, samen met Arjan, bij Arrange Talent. Dit was voor ons een unieke kans om de toenmalige startup uit te bouwen tot een succesvol bedrijf. Inmiddels werken we beiden al ruim 18 jaar als duo samen bij ArrangeGroup. Na 21 jaar ondernemen kijk ik erg uit naar de samenwerking tussen HEYDAY en ArrangeGroup, onder de vlag van HEYDAY. Dit is een vervolgstap die ik graag samen met alle betrokkenen maak. Believe and Go for it.”

 

Beste van beide werelden

“In de samenwerking tussen onze bedrijven zie ik enorm veel potentie. We kennen overeenkomsten, maar vullen elkaar ook goed aan op het gebied van typologie, onze klanten en de manier waarop we onze facilitaire dienstverlening inrichten. Elke klantvraag en elke situatie vraagt een andere aanpak. Door krachten te bundelen kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen en een stap vooruit helpen. Zo zetten we talenten maximaal in. Daarnaast bieden we veel potentieel voor (nieuwe) medewerkers. We kunnen medewerkers een leven lang een mooie werkplek bieden en geven hen de mogelijkheid om te groeien in hun functie én in hun werkzaamheden.”

 

Het ultieme doel

“Vanuit mijn functie Directeur Transitie & Speciale Projecten, ben ik onder andere eindverantwoordelijk voor de transitie van HEYDAY en ArrangeGroup. Mijn ultieme doel is om van beide bedrijven samen de mooiste en beste facility management organisatie in Nederland te maken.”

“Heb je een droom waar je sterk in gelooft en energie in steekt? Dan is niets onmogelijk. Door het beste van beide werelden te combineren, creëren we nog meer kansen en mogelijkheden om dit motto toe te passen.”

Lees meer
Sander Koop 1
Arjan Elst ArrangeGroup

“Mijn ultieme doel is om van beide bedrijven de mooiste en beste facility management organisatie van Nederland te maken. Ik kijk ernaar uit om deze vervolgstap met alle betrokkenen te maken. Believe and Go for it!”

Lees meer
Arjan Elst
Sander Koop ArrangeGroup

“Door onze krachten te bundelen, kunnen we nog beter groei en ambitie faciliteren en onze klanten vooruit helpen. We combineren het sterke facilitaire fundament van HEYDAY met de ondernemende blik van ArrangeGroup.”

Lees meer
Remko Stolk-1
Remko Stolk HEYDAY

Samen sterk

Groei en ambitie faciliteren: daar gaat ons hart sneller van kloppen. Elke dag dragen we bij vanuit ons vakmanschap, zodat onze klanten focus hebben voor hun kerntaken. ”

directeuren5-small

Wil je meer weten?

Arjan, Sander en Remko vertellen je graag meer over de krachtenbundeling van HEYDAY en ArrangeGroup.

Neem contact op