<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Remko1-Cirkel-min

Remko Stolk

Sinds februari 2021 is Remko Algemeen Directeur bij HEYDAY. “Ik heb jarenlang ervaring in arbeidsbemiddeling en commercie”, vertelt Remko. “Wat mij vooruit drijft, is het beste in ieder individu naar boven halen. Ieder mens heeft talenten. Ik zie het als mijn uitdaging om een omgeving te creëren, waarin mensen die talenten ontdekken en kansen willen grijpen. En waarin de verschillende talenten complementair aan elkaar zijn. Diversiteit maakt een organisatie sterk.”

 

Samen sterk

“Door ArrangeGroup in onze ‘familie’ op te nemen, wordt onze organisatie groter en creëren we meer slag- en veerkracht. HEYDAY heeft een stevig facilitair fundament en ArrangeGroup is sterk in ondernemerschap. Door de krachten van beide organisaties te bundelen, combineer je het beste van beide werelden. Zo kunnen we beter inspelen op de vraag van onze klanten. De overname verstevigt onze positie op het gebied van interim, consultancy en managed services. Ook worden we in de arbeidsmarkt een aantrekkelijke werkgever voor jonge professionals en professionals die een vervolgstap in hun carrière willen zetten. We bieden jonge talenten de mogelijkheid om zich bij ons te ontwikkelen van junior tot medior en vervolgens tot senior. Ook kunnen ze leren van elkaars ervaring, kennis en expertise.”

 

De kracht van een familiebedrijf

“Ik ben opgegroeid in het familiebedrijf ADG dienstengroep. Net als ADG, wil ik binnen de nieuwe HEYDAY familie dat sterke familiegevoel creëren. Familiebedrijven zijn succesvoller en helpen de economie sneller weer op gang, bijvoorbeeld na een crisisperiode. In een familie(bedrijf) mag je jezelf zijn. Daar worden we samen beter en sterker van.”

 

De komende periode

“Zoals ik nu eindverantwoordelijk ben voor HEYDAY, ben ik na de overname ook eindverantwoordelijk voor de gehele organisatie. Daarnaast houd ik me bezig met de culturele integratie. Vanuit het HEYDAY Leadership Team, ons managementteam, nemen we de komende periode de tijd om elkaar beter te leren kennen. Ook geven we concreet invulling aan onze samenwerking.”

“Heb je een droom waar je sterk in gelooft en energie in steekt? Dan is niets onmogelijk. Door het beste van beide werelden te combineren, creëren we nog meer kansen en mogelijkheden om dit motto toe te passen.”

Lees meer
Sander Koop 1
Arjan Elst ArrangeGroup

“Mijn ultieme doel is om van beide bedrijven de mooiste en beste facility management organisatie van Nederland te maken. Ik kijk ernaar uit om deze vervolgstap met alle betrokkenen te maken. Believe and Go for it!”

Lees meer
Arjan Elst
Sander Koop ArrangeGroup

“Door onze krachten te bundelen, kunnen we nog beter groei en ambitie faciliteren en onze klanten vooruit helpen. We combineren het sterke facilitaire fundament van HEYDAY met de ondernemende blik van ArrangeGroup.”

Lees meer
Remko Stolk-1
Remko Stolk HEYDAY

Samen sterk

Groei en ambitie faciliteren: daar gaat ons hart sneller van kloppen. Elke dag dragen we bij vanuit ons vakmanschap, zodat onze klanten focus hebben voor hun kerntaken. ”

directeuren5-small

Wil je meer weten?

Arjan, Sander en Remko vertellen je graag meer over de krachtenbundeling van HEYDAY en ArrangeGroup.

Neem contact op