<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Arjan1-_Cirkel-min

Arjan Elst

“Net als Sander, volgde ik de studie HBO Facility Management. Inmiddels hebben we, samen met alle medewerkers, klanten en partners van ArrangeGroup, mooie ambities waargemaakt”, vertelt Arjan. “Ik geloof sterk in het motto: nil volentibus arduum. Oftewel: niets is moeilijk voor hen die willen. Heb je een droom waar je sterk in gelooft en energie in steekt? Dan is niets onmogelijk. Door te zoeken naar de krachten en dromen van ieder mens, zowel in hun functie als in hun rol, creëer je een bevlogen cultuur. Ik kijk ernaar uit om dit gedachtegoed, samen met alle betrokkenen, op grote schaal te verspreiden en toe te passen.”

 

Een snel veranderende wereld

“Het is belangrijk om mee te bewegen met de snel veranderende wereld, waarin ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Door het beste van beide werelden te combineren, creëren we nog meer mogelijkheden om ons motto krachtig toe te passen. Daarnaast beschikt ook ieder individu over eigen talenten. Ik geloof in het zoeken naar de datgene waar je medewerkers in geloven. Door mensen in hun kracht te zetten en hen de mogelijkheid te geven om naast hun functie ook een andere rol te vervullen, kun je de juiste match maken. Zo blijven we groei en ambitie van onze klanten faciliteren en onszelf ontwikkelen.”

 

Geluk is geloven is jezelf

“Mijn functie binnen de nieuwe samenwerking is Directeur Hospitality & Commercieel Regisseur. Vanuit deze rol wil ik het gedachtegoed ‘geluk is geloven in jezelf’ verspreiden én zelf toepassen.”

“Heb je een droom waar je sterk in gelooft en energie in steekt? Dan is niets onmogelijk. Door het beste van beide werelden te combineren, creëren we nog meer kansen en mogelijkheden om dit motto toe te passen.”

Lees meer
Sander Koop 1
Arjan Elst ArrangeGroup

“Mijn ultieme doel is om van beide bedrijven de mooiste en beste facility management organisatie van Nederland te maken. Ik kijk ernaar uit om deze vervolgstap met alle betrokkenen te maken. Believe and Go for it!”

Lees meer
Arjan Elst
Sander Koop ArrangeGroup

“Door onze krachten te bundelen, kunnen we nog beter groei en ambitie faciliteren en onze klanten vooruit helpen. We combineren het sterke facilitaire fundament van HEYDAY met de ondernemende blik van ArrangeGroup.”

Lees meer
Remko Stolk-1
Remko Stolk HEYDAY

Samen sterk

Groei en ambitie faciliteren: daar gaat ons hart sneller van kloppen. Elke dag dragen we bij vanuit ons vakmanschap, zodat onze klanten focus hebben voor hun kerntaken. ”

directeuren5-small

Wil je meer weten?

Arjan, Sander en Remko vertellen je graag meer over de krachtenbundeling van HEYDAY en ArrangeGroup.

Neem contact op