<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Beheer en exploitatie
van vastgoed

Verbinders tussen eigenaar en gebruiker

HEYDAY kijkt mensgericht. In onze filosofie moeten gebruikers van een gebouw zich thuis voelen. Dat bepaalt hoe we beheer- en exploitatiemodellen ontwikkelen. We zijn een spin in het web en leggen verbinding tussen gebouwgebruikers en opdrachtgever. Binnen onze concepten werken we samen op verschillende manieren. Van het volledige facilitair beheer waarbij we de enige contractpartij zijn voor een opdrachtgever tot aan de bemensing op maat van de ontvangst services, technische services en huisvesting services.

Jarenlange ervaring met beheer- en exploitatievormen

We hebben jarenlange ervaring met diverse beheer- en exploitatievormen. Zo beheren we meerdere multifunctionele accommodaties en brede scholen. Voor de Wageningen Universiteit verzorgen we de verhuur en het beheer van 900 studentenwoningen. Wij bieden diverse soorten dienstverlening:

  • We verzorgen het volledig facilitair beheer:
    contractbeheer van de schoonmaak-, onderhoud- en overige facilitaire diensten, opzet van de BHV, verhuur en facturatie ruimtes, sleutelbeheer, communicatie, dagelijks facilitair beheer en personele bezetting van de facilitaire diensten
  • We leveren alleen de personele bezetting
  • We verzorgen de regie (opzet en aansturing) van het facilitair beheer

De ervaring leert ons dat het volledig uitbesteden van het facilitair beheer efficiënt en doelmatig is. We ervaren hierbij de grootste klanttevredenheid. Eenduidige en duurzame controle op kwaliteit, service en budget is hiermee gegarandeerd.

We zijn een duurzame partner in het beheer en de exploitatie van maatschappelijk vastgoed, commercieel vastgoed, studentenhuisvesting, het beheer van een Vereniging van Eigenaren en op het gebied van vastgoedadvies.

Campus-602x609

Neem voor meer informatie contact op

Meer weten over onze diverse soorten dienstverlening rondom het beheer en de exploitatie van vastgoed en hoe we je zouden kunnen helpen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op