Traineeship
Verklein de stap van studie naar werk met het Traineeship van HEYDAY. Je werkt in verschillende rollen, bijvoorbeeld op onze Servicedesk of als Facilitair Coördinator en groeit snel door naar Junior Consultant of een andere interim rol. Daarna kies je een plek binnen HEYDAY of bij één van je opdrachtgevers waar jij het beste past.
 
Op korte termijn wordt er geen nieuw Traineeship gestart. Heb je interesse in het Traineeship bij HEYDAY, stuur dan jouw CV en motivatie naar hr@heydayfm.nl. Dan slaan wij jouw gegevens op. Wanneer we starten met een nieuw Traineeship nemen we contact met je op.
Wie zoeken wij?

Je bent net afgestudeerd en op zoek naar je eerste of tweede baan. Je bent ambitieus, wilt laten zien wat je in huis hebt en kan niet wachten om aan de slag te gaan. Je zoekt een frisse en innovatieve organisatie waar je je creativiteit kwijt kunt en houdt van uitdaging en afwisseling. Bovendien wil jij je verder ontwikkelen als professional binnen het facilitair vakgebied. Herkenbaar? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?

HEYDAY staat voor bloei- en groeitijd. Door facilitaire dienstverlening optimaal in te richten, kun je mensen laten groeien. En als mensen groeien, groeit de organisatie mee. Een onderdeel binnen HEYDAY is Facility Institute, hier is ook het Traineeship ondergebracht. Wij bieden en bieden onze klanten interim professionals, consultants en praktische oplossingen, die direct toepasbaar zijn. Met ruim 15 jaar ervaring in de facilitaire markt, levert HEYDAY maatwerk voor elke unieke vraag.

Wat ons kenmerkt? We zijn een frisse en energieke organisatie, waar vernieuwing centraal staat. Met korte lijnen, aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en veel ruimte voor eigen initiatieven.

Het Traineeship

Het Traineeship duurt twee jaar. Gedurende deze periode werk je in verschillende rollen, zoals Servicedeskmedewerker, Facilitair Coördinator, Community Manager of Interim Manager. Naast het opdoen van werkervaring staat persoonlijke ontwikkeling centraal, zodat je daarna binnen of buiten HEYDAY een mooie binnen óf buiten HEYDAY een mooie carrière op kunt bouwen met relevante werkervaring.

Tijdens het Traineeship verzorgen wij je opleiding en word je begeleid door een eigen coach. Oprechte en persoonlijke aandacht staat hierin centraal. We bieden volop ruimte voor eigen invulling van het programma, bijvoorbeeld een persoonlijk minor.

Wie ben jij?
  • Je bent afgestudeerd aan het HBO (maximaal 2 jaar) in de richting van facility management, hogere hotelschool of (technische) bedrijfskunde.
  • Je kunt goed zelfstandig werken en bent resultaatgericht.
  • Jij hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent bereid om voor je werk te reizen.
  • Je wilt investeren in je eigen ontwikkeling en draagt bij aan de ontwikkelingen in het facilitair werkveld.
  • Je bent een verbinder en kan anderen motiveren.
  • Je bent sociaal en werkt graag in teamverband.

Herken jij jezelf? Neem dan snel contact met ons op via hr@heydayfm.nl.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday

“Ik krijg volop ruimte om te ontdekken wat ik leuk vind. In korte tijd heb ik al veel ervaring opgedaan door opdrachten uit te voeren voor klanten als Rabobank, EY en DSM. Een waardevolle start van mijn carrière!”

Yvette Kooijman, Trainee bij HEYDAY