<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Vastgoed, huisvesting
& workplace management

Vastgoed, huisvesting & workplace management door HEYDAY

Het is onze missie om mensen blij en gebouwen beter te maken. Daarom kijken we bij het inrichten van vastgoed, huisvesting of de werkomgeving altijd naar de behoefte van de mens. Dit heeft onder meer een positieve invloed op medewerkers- of huurderstevredenheid, de aantrekkelijkheid van een werkgever en/of het rendement op vastgoed. Ook speelt de aantrekkelijkheid van een pand een steeds grotere rol in de keuze voor een pand of werkgever.
 

Waar kunnen we je mee helpen?

HEYDAY helpt bij het realiseren van de optimale werk- en woonomgeving, door serviceconcepten te ontwikkelen of te adviseren over werkplekinrichting en huisvesting. Onze professionals en consultants weten als geen ander hoe facilitaire services en concepten bijdragen aan het verhogen van het rendement en/of hoe je een pand inricht op basis van de wensen en behoeften van gebruikers. 
 
Een greep uit onze dienstverlening:
 

 

Vastgoed, huisvesting & workplace management

De meerwaarde van vastgoed, huisvesting of workplace management bij HEYDAY

Kennis van zaken: Met facility- en hospitality management als oorsprong staan we met de voeten in de klei én kennen we de gebruiker, zodat onze serviceconcepten perfect aansluiten op de wensen en behoeften van gebruikers.

Onafhankelijk: Door onze onafhankelijke positie kunnen we uit een ruim en veelzijdig netwerk de juiste partij voor een klus selecteren. Geen versnipperde keten — we laten de beste specialisten uit de markt samenwerken als één bedrijf.

 

Overstijgende werkwijze: Wij geven niet alleen advies, maar zetten een goed concept ook neer in de praktijk. Door de werkomgeving af te stemmen op facilitaire dienstverlening en vastgoedbeheer kijken we altijd naar het grotere plaatje.

Ontzorging en ondersteuning van A tot Z: Van strategisch huisvestingsplan tot uitvoering en van het doorberekenen van de huisvestingskosten tot het dagelijks beheer. Wij helpen je bij het huisvestingstraject van begin tot eind.

Onze werkwijze

Door te kiezen voor HEYDAY, kies je voor een passende oplossing die aansluit bij jouw organisatie, het proces en de doelstellingen, nu en in de toekomst. Met ruime ervaring in de markt, leveren we maatwerk voor grote, landelijke bedrijven en voor het MKB.

Al onze facilitaire diensten zijn zowel tijdelijk, structureel, modulair, flexibel, los of gecombineerd af te nemen — passend bij de behoefte van jouw organisatie. Dit resulteert in een grote mate van flexibiliteit en wendbaarheid. Verandert de uitvraag — om wat voor reden dan ook — dan passen we daar onze dienstverlening op aan.

Vastgoed, huisvesting & workplace management

Bespreek je vastgoed, huisvesting of workplace management vraagstuk

Spar met een van onze specialisten over jouw specifieke uitdaging voor een passende oplossing voor jouw organisatie.

Stel je vraag