<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Facilitair management
& dienstverlening

Facilitair management & dienstverlening door HEYDAY

Facilitaire dienstverlening draait om het zo goed mogelijk organiseren en uitvoeren van diensten die ondersteunend zijn aan de kerntaken van een organisatie. Zonder gedoe, met waarborging van de bedrijfscontinuïteit en veiligheid en tegen zo laag mogelijke kosten. Maar het is meer dan alleen ondersteuning, het is ook het leveren van een bijdrage aan het realiseren van strategische doelstellingen en daarmee de groei en bloei van de organisatie. 

Waar kunnen we je mee helpen?

 Je kunt voor elke vorm van facilitaire dienstverlening bij HEYDAY terecht. Of je nu een adviesvraag hebt, ondersteuning bij de operationele inrichting behoeft of het beheer van dienstverlening wilt uitbesteden aan een professionele partij.
 
Een greep uit onze dienstverlening:
 

 

Facilitair management & dienstverlening

De meerwaarde van facilitair management & dienstverlening bij HEYDAY

Kennis van de facilitaire praktijk: Met integrale facilitaire dienstverlening als onze oorsprong staan we met de voeten in de klei, kennen we de markt en beschikken we over data en kennis uit de praktijk die we benutten in het formuleren van een passende oplossing.

Kennis benutten uit een veelzijdig en omvangrijk ecosysteem: We beschikken over een groot netwerk van ruim 1000 technische en niet-technische ketenpartners van wie we de specialistische kennis en kunde verzilveren.

 

Specialistische consultants: We hebben ruim 500 facilitair professionals met specialistische kennis voor elke vraag in huis. Of het nu IT, arbo of aanbesteding betreft.

Geen verrassingen: We spreken van tevoren duidelijk af hoe lang de opdracht duurt, wat het resultaat is en welke kosten ermee gemoeid zijn.

Onze werkwijze

Door te kiezen voor HEYDAY, kies je voor een passende oplossing die aansluit bij jouw organisatie, het proces en de doelstellingen, nu en in de toekomst. Met ruime ervaring in de markt, leveren we maatwerk voor grote, landelijke bedrijven en voor het MKB.

Al onze facilitaire diensten zijn zowel tijdelijk, structureel, modulair, flexibel, los of gecombineerd af te nemen — passend bij de behoefte van jouw organisatie. Dit resulteert in een grote mate van flexibiliteit en wendbaarheid. Verandert de uitvraag — om wat voor reden dan ook — dan passen we daar onze dienstverlening op aan.

Facilitair management & dienstverlening

Meer weten over facilitair management & dienstverlening?

Onze facilitair specialisten staan voor je klaar. Spar met een van onze experts over jouw specifieke uitdaging om jouw organisatie vooruit te helpen.

Ontvang advies