<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Duurzaamheid

Duurzaamheid door HEYDAY

Voor steeds meer bedrijven en consumenten is duurzaamheid een steeds belangrijker thema. Het vooruitzicht is dan ook dat de vraag naar duurzame panden — en duurzaam gebruik van deze panden — de komende jaren steeds meer zal toenemen. Bovendien draagt het verduurzamen van vastgoed bij aan een positief (bedrijfs)imago en levert het kostenbesparingen op, bijvoorbeeld door verlaging van de energierekening. Met andere woorden: een duurzaam pand is een toekomstbestendig pand. 

Waar kunnen we je mee helpen?

We helpen opdrachtgevers die aan wettelijke eisen moeten voldoen, kosten willen besparen of een duurzame koploper willen zijn. Dit doen we met een uiteenlopend aanbod aan services om energieverbruik te verminderen door de CO2-uitstoot inzichtelijk te maken, beheer en onderhoud zowel kostenefficiënt als duurzaam in te regelen en bewustwording onder gebouwgebruikers te stimuleren.
 
Een greep uit onze dienstverlening:

Duurzaamheid

De meerwaarde van verduurzamen door HEYDAY

Stip op de horizon: We geven niet alleen praktisch toepasbaar advies, maar stellen ook vragen om het DNA van de organisatie en de kern van het duurzaamheidsvraagstuk goed inzichtelijk te krijgen met focus op de lange termijn.

Kennis van zaken: Wij zijn in staat om jouw behoefte te vertalen naar een meerjarenonderhoudsplan op maat. Dit plan geeft inzicht in de kosten op lange en korte termijn, waardoor je het onderhoudsbeleid kan afstemmen op de toekomstige onderhoudskosten.

Combineren van asset data, gebouw data en facility management data: Op basis van inzichten uit verschillende databronnen kunnen we de prioriteit bepalen voor het onderhoud. Op welk gebied is het slim om te investeren?

Ontzorging en ondersteuning van A tot Z: Waar veel partijen slechts bij een onderdeel van verduurzaming kunnen helpen, bieden wij als one-stop-shop de mogelijkheid om dit te combineren — eventueel met partners — voor het meest duurzame resultaat.

Onze werkwijze

Door te kiezen voor HEYDAY, kies je voor een passende oplossing die aansluit bij jouw organisatie, het proces en de doelstellingen, nu en in de toekomst. Met ruime ervaring in de markt, leveren we maatwerk voor grote, landelijke bedrijven en voor het MKB.

Al onze facilitaire diensten zijn zowel tijdelijk, structureel, modulair, flexibel, los of gecombineerd af te nemen — passend bij de behoefte van jouw organisatie. Dit resulteert in een grote mate van flexibiliteit en wendbaarheid. Verandert de uitvraag — om wat voor reden dan ook — dan passen we daar onze dienstverlening op aan.

Duurzaamheid

Verduurzamen met hulp van HEYDAY?

We helpen je graag met het verzilveren van groene kansen. Spar met een van onze specialisten over jouw specifieke uitdaging en maak jouw organisatie duurzamer.

Stel je vraag