<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Dienstverlening
van HEYDAY

HEYDAY levert kennis, management en capaciteit voor de werk- en woonomgeving

HEYDAY levert kennis, management en capaciteit voor het ontwikkelen van de werk- en woonomgeving. Sinds 2002 helpen we organisaties bij het optimaliseren van facilitaire dienstverlening, werkplekinrichting en huisvesting – van tijdelijke ondersteuning en advies tot conceptontwikkeling en integrale oplossingen.
 
We geloven in een werkomgeving die medewerkers in staat stelt het beste uit zichzelf te halen, een omgeving die voelt als ‘thuis’. In die omgeving voel je je verbonden en veilig én is ruimte om initiatieven te nemen en fouten te maken. Dit vergroot de impact van een individuele medewerker op de organisatiedoelstellingen.
 
Onze missie? Mensen blij en gebouwen beter maken.

 

 

 

Dienstverlening van HEYDAY

Onze services

Dienstverlening van HEYDAY

Facilitair management & dienstverlening

Facilitaire dienstverlening is de motor van de organisatie. Het is het zorg dragen voor alle diensten en voorzieningen die ondersteunend zijn aan de kernactiviteit van een organisatie op operationeel, tactisch en strategisch vlak. Je kunt voor elke vorm bij HEYDAY terecht: voor advies, tijdelijke ondersteuning of als je wilt uitbesteden.

Lees meer over facilitair management & dienstverlening
Dienstverlening van HEYDAY

Vastgoed, huisvesting & workplace management

In de huidige markt kun je als organisatie of vastgoedeigenaar niet achterblijven en staat het creëren van huisvesting passend bij de behoeften van de gebruiker centraal. Dit heeft een positieve invloed op medewerkers- of huurderstevredenheid, de aantrekkelijkheid van een werkgever en/of het rendement op vastgoed.

Lees meer over vastgoed, huisvesting & workplace
Dienstverlening van HEYDAY

Community management

In deze tijd van digitalisering en individualisering maakt het sociale aspect een pand of organisatie aantrekkelijker. Het creëren van een omgeving waar verschillende doelgroepen met elkaar in contact kunnen komen helpt hierbij. Wanneer mensen zich prettig voelen in een omgeving, presteren ze beter.
Lees meer over Community management
Dienstverlening van HEYDAY

Data Intelligence

Van het uitrollen van een werkplekconcept tot het verduurzamen van een kantoorpand: data-driven facility management helpt om te professionaliseren en het gebruiksgemak te bevorderen. We vertalen de verkregen data naar waardevolle informatie, bijvoorbeeld door gegevens over het gebruik van een gebouw boven tafel te krijgen.
 
Lees meer over data intelligence
Dienstverlening van HEYDAY

Duurzaamheid

Het vooruitzicht is dat de vraag naar duurzame panden — en duurzaam gebruik van deze panden — de komende jaren zal toenemen. HEYDAY helpt om de CO2-uitstoot inzichtelijk te maken, beheer en onderhoud zowel kostenefficiënt als duurzaam in te regelen en bewustwording te stimuleren.

Lees meer over duurzaamheid
Dienstverlening van HEYDAY

Safety, Health, Environment & Quality

HEYDAY staat voor het creëren van een veilige, gezonde, duurzame en goede werk- en woonomgeving. Om dit binnen een organisatie te garanderen, is het essentieel dat medewerkers risicovolle werkzaamheden veilig uitvoeren en compliant zijn aan wet- en regelgeving en aanvullende afspraken.
Lees meer over safety, health, environment & quality
Werkplek 02-503x234

Social distancing op kantoor

Veel maatregelen die nu van kracht zijn om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn waarschijnlijk voor langere tijd nodig. Ook op de werkvloer moet Nederland zich gaan klaarmaken voor de '1,5-meter economie'. Het realiseren van een veilige werkomgeving op gepaste afstand staat hierbij centraal.

Lees meer over social distancing op kantoor

Onze samenwerkingsvormen

Hoe kunnen we jouw organisatie vooruit helpen? Al onze diensten zijn zowel tijdelijk, structureel, modulair, flexibel, los of gecombineerd af te nemen — passend bij de behoefte van jouw organisatie.

Advies

Soms loop je tegen strategische of tactische uitdagingen aan waarvan je niet direct weet hoe ze op te lossen. Onze consultants verdiepen zich in jouw vraagstuk en formuleren een passend advies om snel stappen te zetten.
Meer over advies

Tijdelijke ondersteuning

Heb je een specifieke vraag, maar niet de capaciteit, kennis, kunde of tijd om het zelf op te lossen? Ontvang van ons ondersteuning om de prestaties van jouw organisatie te verbeteren. Van het managen van een project tot het tijdelijk invullen van een functie.
Meer over tijdelijke ondersteuning

Structurele ondersteuning

Behoefte aan een facilitaire partner voor de lange termijn? Ook dan ben je bij HEYDAY aan het juiste adres. We laten de beste specialisten uit de markt samenwerken als één bedrijf voor jouw organisatie. Geen standaard formule, maar een plan op maat. 
Meer over structurele ondersteuning

Waarom samenwerken met HEYDAY?

Oplossing op maat: Door te kiezen voor HEYDAY, kies je voor een passende oplossing die aansluit bij jouw organisatie, het proces en de doelstellingen, nu en in de toekomst.

Kennis van zaken: Met ruime ervaring in de markt, leveren we maatwerk voor grote, landelijke bedrijven en voor het MKB. We beschikken over kennis uit de praktijk en data die we benutten in het formuleren van een passende oplossing.

Flexibel en wendbaar: Al onze diensten zijn zowel tijdelijk, structureel, modulair, flexibel, los of gecombineerd af te nemen. Verandert de uitvraag — om wat voor reden dan ook — dan passen we daar onze dienstverlening op aan.

Onafhankelijke positie: Door onze onafhankelijke positie en een breed en veelzijdige netwerk van meer dan 1500 partners — van schoonmaak tot innovatieve startups — selecteren we de beste leveranciers voor jouw organisatie.

Meer weten over de
services van HEYDAY?

Nieuwsgierig wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Geen standaard formule, maar een plan op maat. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Stel je vraag