<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Rendement
in vastgoed

Zet de gebruiker centraal, optimaliseer de beleving en maximaliseer het rendement

Als beheerder of eigenaar van vastgoed heb je maar één doel: het maximaliseren van het rendement door een hoge bezettingsgraad en het voorkomen van leegstand. In de huidige vastgoedwereld — die snel verandert en complexer wordt, waar nieuwe spelers de keten betreden en waar eindgebruikers steeds meer eisen — is het verhogen van het rendement echter een steeds grotere uitdaging.

De aantrekkelijkheid van een pand speelt een steeds grotere rol in de keuze om wel of niet te huren. Dit vraagt in onze ogen om een andere benadering, waarbij de huurder centraal moet komen te staan. Hierdoor verovert facility management een prominente plek binnen de vastgoedbranche.

 

 

TROTS-2205F-TFM-NCNG-2755-597x609

Vastgoed exploiteren en/of verhuren

Vastgoedexploitatie

Het exploiteren van vastgoed is het (met winst) draaiende houden en het managen van een pand. Het maximaliseren van het rendement staat of valt met tevreden huurders die willen blijven. Op deze pagina lees je meer over het optimaliseren van vastgoedexploitatie:
 
  • De factoren die bijdragen aan een succesvolle exploitatie
  • Hoe je de exploitatie kunt optimaliseren voor maximaal rendement
  • Waarom een pand tegenwoordig vooral een fijne plek moet zijn
Lees meer over het verhogen van het rendement door vastgoedexploitatie

Vastgoed verhuren

Bij het verhuren van vastgoed wil je zoveel mogelijk m² verhuurd hebben. Daarbij is portfoliobeheer en het tevreden houden van huurder belangrijk. Het kennen van je gebruikers en het beschikken over de juiste data is cruciaal om de verhuurbaarheid te vergroten. Op deze pagina lees je:
 
  • Wat de toegevoegde waarde van data is in het verhuurproces
  • Hoe je met slimme tips de verhuurbaarheid kunt verbeteren
  • Wat de rol van service- en community concepten is

Lees meer over optimaliseren van de verhuurbaarheid van vastgoed
Whitepaper-slimme tips

Slimme tips voor een beter verhuurbaar pand

Ontvang concrete handvatten om in te spelen op de wensen en behoeften van de gebruikers van jouw pand(en).

Download het whitepaper

Manieren om het rendement te maximaliseren
en de verhuurbaarheid te vergroten

Rendement vastgoed

Effectief en strategisch vastgoedmanagement

Het doel van strategisch vastgoedmanagement is om panden op zo efficiënt en effectief mogelijke wijze te laten renderen en de kosten te reduceren door je vastgoedportefeuille zo optimaal mogelijk in te zetten. Wij geloven dat een succesvolle vastgoedstrategie begint bij de ziel van een object.

Lees meer over onze visie op strategisch vastgoedmanagement
Rendement vastgoed

Het ontwikkelen van vastgoed

Bij het ontwikkelen van vastgoed worden de mooiste concepten bedacht, maar zijn deze concepten ook rendabel in de exploitatiefase voor optimaal rendement? Het nadenken over de exploitatie in de ontwikkelfase is in onze ogen de sleutel naar succes. Zo weet je zeker dat wat je aan de tekentafel bedenkt niet alleen mooi, maar ook functioneel is.

Lees meer over onze visie op vastgoedontwikkeling
Rendement vastgoed

Vastgoedstrategie

De snel veranderende vastgoedwereld vraagt om een heldere strategie om het maximale rendement eruit te blijven halen en leegstand te voorkomen. Het opstellen van een strategie is één, maar succes behaal je pas als het ook aansluit bij de praktijk. Daarom is in onze ogen het toetsen van je vastgoedstrategie in de praktijk een cruciale stap.

Lees meer over onze visie op vastgoedstrategie
Rendement vastgoed

Technisch en bouwkundig vastgoedbeheer

Gedegen technisch en bouwkundig vastgoedbeheer is essentieel om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen, te zorgen voor zo laag mogelijke onderhoudskosten en de aantrekkelijkheid van je panden te vergroten. Outsourcing biedt veel kansen om optimaal rendement uit je vastgoedportefeuille te halen.

Lees meer over onze visie op technisch vastgoedbeheer
Groei-503x234

Verduurzamen van vastgoed

Het verduurzamen van vastgoed is noodzakelijk door wet- en regelgeving, maar draagt ook bij aan het maximaliseren van het rendement. Door te verduurzamen weet je een pand aantrekkelijker te maken voor (potentiële) huurders en wordt de natuur minder belast. Zo snijdt het mes van verduurzaming aan twee kanten.

Lees meer over onze visie op het verduurzamen van vastgoed

Vastgoedadvies bij HEYDAY

De kern voor het verbeteren van de verhuurbaarheid en het rendement van je panden is het centraal zetten van de gebruikers. Onze vastgoed professionals en consultants weten als geen ander hoe facilitaire services en concepten bijdragen aan het verhogen van het rendement en hoe je een pand inricht op basis van de wensen en behoeften van gebruikers. Ze verdiepen zich in de huurders en de beleving van jouw pand(en) en formuleren een passend advies, wat je vraag ook is.

We adviseren onder andere over: Het ontwikkelen van service- en community concepten, het verduurzamen van panden, technisch en bouwkundig vastgoedbeheer en het slim omgaan met en het benutten van digitalisering.

Direct implementeerbaar: Het vastgoedadvies dat je ontvangt is onderbouwd én praktisch toepasbaar zodat je er direct mee aan de slag kunt. Het biedt een betrouwbare, degelijke basis waarop je kunt bouwen.

Onafhankelijk: Door onze onafhankelijke positie kunnen we uit een ruim en veelzijdig netwerk de juiste partij voor een klus selecteren. Geen versnipperde keten — we laten de beste specialisten uit de markt samenwerken als één bedrijf.

Kennis van exploitaties: Met facility- en hospitality management als oorsprong staan we met de voeten in de klei én kennen we de gebruiker, zodat onze serviceconcepten perfect aansluiten op de wensen en behoeften van gebruikers.

Bespreek je vraagstuk
met een van onze specialisten

Welke vraag je ook hebt — van serviceconcepten tot technisch vastgoedbeheer — onze specialisten fungeren graag als sparringpartner. Ze helpen je om jouw pand(en) aantrekkelijker te maken voor bestaande en nieuwe huurders voor maximaal rendement.

Stel je vraag