<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Publiek event

PROVADA 2019

PROVADA is de grootste vastgoedbeurs van Nederland. De jubileumeditie stond in het teken van de prikkelende vraag:
‘Are we fit for the Future?’.

Meer dan 25.000 vastgoedprofessionals bezoeken PROVADA elk jaar voor kennis, inspiratie en de vele netwerkgelegenheden. Verspreid over maar liefst drie dagen bied de beurs veel beleving met een bijzonder breed programma vol topsprekers en trends & innovatie. De beurs vond dit jaar plaats van 4 t/m 6 juni 2019 in RAI Amsterdam.
 
In samenwerking met Amvest stond HEYDAY op woensdag 5 juni op het podium voor de sessie: 
 
‘Hoe creëer je een rendabel service- en community concept in mixed-use vastgoed’. 
 
In deze workshop namen HEYDAY en Amvest op inspirerende wijze de deelnemers mee in het omdenken en de stappen die nodig zijn om te komen tot rendabele service- en community concepten in mixed-use vastgoed. 

Over de sprekers

Wisse_Stenchlak_2
Wisse Stenchlak
Adviseur van HEYDAY

Wisse Stenchlak is een enthousiaste verbinder en energieke vernieuwer. Zijn blik is gericht op ontdekken, inspireren en samen iets nieuws gaan doen. Hij jaagt vernieuwing na in Facilitair Management om anderen te enthousiasmeren, onder meer door de vastgoedbranche en de facilitaire wereld met elkaar te verbinden. Als adviseur is hij nauw betrokken bij HEYDAY.

Chiel-Op-den-Brouw
Chiel op den Brouw
New Business Solutioner bij HEYDAY

Chiel ontwerpt oplossingen op maat voor (potentiële) klanten van HEYDAY in bids, offertes en nieuwe concepten. Hij vertaalt HEYDAY's kracht en potentie in de juiste oplossing passend bij de ambitie van de klant. Zijn inhoudelijke expertises en passie zijn cultural fit, service branding, engagement en hospitality vanuit de gedachte dat alles bewust, effectief en waardevol moet zijn.

H-Rondje
Loes Driessen
Portfolio Manager bij Amvest