<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Cases

Jouw situatie is ons vertrekpunt

We gaan samen met bedrijven op zoek naar de ideale invulling van de facilitaire organisatie. Pas als die oplossing bedacht is en past bij de mogelijkheden, helpen we bij de realisatie ervan. De specifieke situatie van de klant is ons vertrekpunt. Altijd. We kopiëren geen formule, maar kijken naar plaats, tijd, medewerkers en behoefte. Welke services passen écht bij de organisatie?

SABIC focust zich volledig op de core business 

SABIC wilde zich op de site in Bergen op Zoom volledig kunnen focussen op de core business en de primaire processen. Het was daarom een strategische keuze om de aansturing van ondersteunende diensten uit te besteden aan een professionele partij.

De keuze voor HEYDAY als facilitaire partner bleek de juiste aanpak te zijn om de dienstverlening verder te optimaliseren, de veiligheid te waarborgen en de organisatie efficiënter in te richten.

 

 

 

Lees meer

SABIC-602x609
De veste-597x609

30 jaar lange zorg voor gebouw De Veste

In Borne staat het multifunctionele gebouw De Veste. Hier gaan peutertjes naar de opvang, de jeugd uit de wijk naar de basisschool en de volleyballers van topsportclub Apollo naar de ultramoderne sporthal. Een geslaagde ontmoetingsplek die tot stand is gekomen via een Publiek-Private Samenwerking (PPS).
 
HEYDAY is verantwoordelijk voor het totale facilitaire beheer. We zijn als het ware de olie tussen alle radertjes. Een huisvader die ervoor zorgt dat iedereen met elkaar blijft praten en zich thuis blijft voelen in dit gebouw.
Lees meer

Gastvrije ontvangst bij Woonplus Schiedam

Woonplus Schiedam was op zoek naar een professionele invulling van de traditionele receptiefunctie die voorheen in eigen beheer was. Daarnaast zocht de woningcorporatie een totaal hospitality concept voor het gastvrij en ordelijk ontvangen van huurders tijdens het dagelijkse inloopspreekuur.
 
HEYDAY verzorgt sinds 1 april 2012 de receptiediensten bij Woonplus. Ze biedt klanten en zakelijke contacten een gastvrije ontvangst, handelt inkomend telefoonverkeer af, beantwoording, houdt toezicht op de in- en uitloop van bezoekers en doet de bezoekersregistratie. Bovendien is de receptionist het eerste aanspreekpunt bij calamiteiten en draagt deze zorg voor de veiligheid van de bezoekers.
 
Binnen het hospitality concept werkt HEYDAY met gastvrouwen die tijdens het dagelijkse inloopspreekuur bezoekers verwelkomen en naar de juiste balie verwijzen. Daarnaast voorzien ze bezoekers van koffie en thee.
Meer over receptiediensten
Woonplus Schiedam-597x609
Gul-1C1A9305-597x609

Receptie met bezettingsgarantie van 100%

Voor de kantoren in Hoofddorp en Dordrecht was bouw- en projectontwikkelaar Van Wijnen op zoek naar continuïteit in de receptiediensten met een bezettingsgarantie van 100 procent. Daarnaast maakten ook professionele aansturing en begeleiding van de medewerkers deel uit van de opdracht van Van Wijnen.
 
HEYDAY levert bij de Van Wijnen Groep een hospitality concept, waarbinnen de receptiediensten volledig zijn uitbesteed. De continuïteit van de dienstverlening is gegarandeerd en er is een bezettingsgarantie van 100 procent. Ook de professionele aansturing en de begeleiding van medewerkers is bij HEYDAY ondergebracht. Naast het verzorgen van het telefoonverkeer, zorgt het team van HEYDAY voor een ontvangst op maat van de diverse bezoekers, levert administratieve ondersteuning en draagt zorg voor de postverwerking.
Meer over continuïteit van receptiediensten

Handyman en flexibele housekeepers

De gemeente Zwolle was op zoek naar continuïteit van de dienstverlening en het behoud én verbetering van de kwaliteit. Daarnaast wilde ze dat er aantoonbare efficiencyslagen werden gemaakt. Voor de gemeente Zwolle verzorgt HEYDAY de bode- en handymandiensten op de locaties Stadskantoor, Werkplein De Lure en de brandweerkazernes aan de Marsweg en de Middelweg. Het betreft operationele ondersteuning voor alle in- en externe klanten. 
 
De housekeepers zijn binnen de gemeente het gezicht van de facilitaire organisatie en ondervangen alle klachten, wensen, informatieaanvragen en serviceverzoeken in het huishouden van de Gemeente Zwolle. Daarnaast ondersteunen ze volgens bodediensten bij huwelijken op interne en externe locaties. Het is een flexibele groep collega’s die op elke werklocatie voor de gemeente als housekeeper kan functioneren. Ze weten hospitalitymanagement en hostmanship te vertalen naar de operationele dienstverlening.
Meer over handyman en bodediensten
Stadskantoor_Zwolle-597x609

Nieuwsgierig wat HEYDAY voor jouw organisatie kan betekenen?

Welke vraag je ook hebt — van kostenbesparing tot aanbestedingsadvies en werkplekconcepten — onze specialisten geven je vrijblijvend advies om de facilitaire dienstverlening te optimaliseren.

Stel je vraag