<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Sandra van den Eijnden

“Ik kan niet stil zitten, dus nu zet ik mijn uren van VGZ zinnig in bij het Maxima Medisch Centrum”

“Ik vind het werken met mensen het leukste van mijn baan. Geen dag is hetzelfde, ik zie heel veel bezoekers en moet veel verschillende vragen beantwoorden. Nu ook bij het Maxima Medisch Centrum.”

Sandra van den Eijnden is meewerkend Teamcoördinator, namens HEYDAY is ze werkzaam bij Coöperatie VGZ. Dit doet ze met veel plezier. Toen kwam corona en van de één op de andere dag waren de kantoren zo goed als leeg. Gelukkig mag Sandra haar uren die bij VGZ ‘over’ zijn vanwege de lockdown, zinnig inzetten bij het Maxima Medisch Centrum: “De afwisseling in het werk bij het Maxima Medisch Centrum is gelukkig ook groot, je weet niet wie er binnen komt lopen. Ik heb het er goed naar mijn zin.”

Wat houdt je functie bij VGZ in?

“Als hospitality medewerker bij VGZ zit ik achter de receptie en bied ik ondersteuning bij evenementen. Straks gaan we ook de taken van gegevensbeheer verzorgen, zoals het regelen van toegangspasjes en het autoriseren van medewerkers om bij ons gebouw te kunnen parkeren. Op dit moment is er helaas bijna niemand op kantoor vanwege de lockdown.”

“Toen corona kwam kon ik mijn functie niet meer volledig uitoefenen, want alle medewerkers van VGZ werken zoveel mogelijk thuis. Ik heb eerst mijn collega’s van huisvesting nog kunnen ondersteunen, daarna heb ik de cateraar Vitam van VGZ meegeholpen met het maken van meer dan 40.000 granolarepen die zijn verdeeld onder zorginstellingen. VGZ kwam toen met het initiatief om de uren die niet ingezet kunnen worden, zinnig in te zetten bij zorginstellingen of maatschappelijke organisaties.”

Waarom werk je nu bij het Maxima Medisch Centrum?

“Ik vind het moeilijk om stil te zitten. Ik ben blij dat ik van VGZ mijn uren op andere wijze mag besteden, zo ben ik bij het Maxima Medisch Centrum terechtgekomen. In de zorg wordt nu veel om hulp gevraagd, dus werk ik samen met een collega in dit ziekenhuis. En we mogen daar gelukkig ook weer bezoekers ontvangen!”

“Bij het Maxima Medisch Centrum staan wij bij de ingang, daarnaast begeleiden we patiënten die voor een dagopname komen. Bij de ingang zijn er drie schermen geplaatst waar mensen vragen over coronasymptomen moeten beantwoorden en hun handen kunnen desinfecteren. We lopen eventueel met ze mee om ze de weg te wijzen.”

Hoe lang werk je nu bij HEYDAY?

“Ik zit nu sinds 2017 bij HEYDAY en in 2018 doorgegroeid tot meewerkend Teamcoördinator. In die rol ben ik het aanspreekpunt voor de collega’s van VGZ en zorg ik voor de roosters. Met mijn collega’s van HEYDAY heb ik contact via de app of telefoon, maar het contact is natuurlijk wel minder dan voorheen. Desondanks bevalt het goed bij HEYDAY, ik heb het er erg naar mijn zin. Ik heb goed contact met mijn leidinggevende en zowel VGZ als HEYDAY geven me natuurlijk de ruimte om mijn uren zinnig in te zetten.”

Hoe ziet je werkdag er normaal uit?

“Ik maak volle dagen bij VGZ. Ik open om 8.00 uur de receptie en kijk door de bezoekerslijst. Ik maak de bezoekerspasjes in orde en zorg dat ik weet wie ik moet bellen als er bezoek is. Daarnaast voer ik administratie uit en beantwoord ik vragen van bezoekers en medewerkers. Ook maak ik pasfoto’s voor toegangspasjes. Bij VGZ hebben we daar veel werk mee.”

“Bij VGZ draag ik bedrijfskleding, maar ook bij het Maxima Medisch Centrum heeft iedereen hetzelfde uniform aan die geen verpleegkundige of dokter is. Een uniform maakt je herkenbaar, ik draag het met plezier. Ik was blij dat ik het uniform van het Maxima Medisch Centrum aan kon trekken, dat ik weer wat kon doen. Thuis wordt je wereldje toch wel klein.”

Wil je ook werken bij HEYDAY? Bekijk hier onze vacatures.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday