<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Natasha Snoek

"Onze mensgerichte aanpak zorgt dat we samen verder komen"

HEYDAY bestaat 20 jaar. Al twee decennia lang zijn we grensverlegger in facilitaire dienstverlening. Samen met ruim 700 vakmensen maken we HEYDAY tot de mooie organisatie die we nu zijn. Een bedrijf vol ondernemende specialisten die aan staan en vooruitgang brengen in elke organisatie. Natasha Snoek, Manager Interim & Consultancy bij HEYDAY: “HEYDAY is een partner die alle facilitaire disciplines bezit, zowel naar klanten als naar collega’s is dit zeer waardevol.”

Ontdek 20 jaar HEYDAY door de ogen van Natasha. 

Wie ben je en wat doe je bij HEYDAY?  

“Ik ben Natasha Snoek en ik ben Manager Interim & Consultancy. Vanuit mijn leidinggevende rol geef ik oprechte en persoonlijke aandacht aan de interimmers die ik begeleid. Ik wil samen kijken wat wij hen als organisatie kunnen brengen en ook vice versa: wat de collega kan brengen aan de organisatie. Wat ik hierbij belangrijk vind is een mensgerichte relatie en ervoor zorgen dat je elkaar verder kunt brengen. Dat is een ontdekkingstocht die je samen aangaat.” 

Wat is jouw rol in het MT? 

“Vanuit mijn rol in het MT van Interim en Consultancy wil ik samen met mijn collega’s verder bouwen aan HEYDAY Interim en HEYDAY Consultancy als zelfstandige labels. Nadenken over vragen als wie zijn we, waar staan we en hoe willen we onszelf als label verder ontwikkelen. Hierbij wil ik leren van eerdere ervaringen en deze duurzaam inzetten om samen met elkaar te bouwen aan een enthousiaste, stabiele en innovatieve club. We zitten in een fase waarin we kunnen zeggen dat we ontzettend trots zijn op hetgeen we bereikt hebben, maar we zien daarnaast nog genoeg potentie voor de toekomst.” 

Waarom is dit een interessante combinatie? 

“Wat ik heel leuk vind aan mijn functie, is dat ik enerzijds in het veld sta door het vele contact met mijn collega’s en het sparren over situaties waar zij tegenaan lopen in de markt en bij klanten. Anderzijds ben ik op strategisch niveau bezig met het MT en het vormen van organisatiebeleid. Hierbij neem ik de input van al mijn collega’s mee: wat hebben zij nodig om in hun kracht te staan. Deze combinatie is heel waardevol.” 

Grenzen verleggen binnen HEYDAY: hoe doe jij dat? 

“Ik wil klanten uitdagen om meer out-of-the-box te denken. Bij onze dienstverlening moeten we een match maken tussen de klantvraag en welke collega beschikbaar is om de opdracht in te vullen. Ik vind het hierbij belangrijk dat klanten open staan en vooral denken in mogelijkheden. Ik wil dat ze ons als partner zien en ons volledig vertrouwen. Soms weet ik uit ervaring dat er een goede match is, zonder dat er in de praktijk een bewijs is of dat de collega aan alle eisen voldoet. In samenwerking met de accountmanager wil ik de klant dan overtuigen om net een ander pad te bewandelen en de stap te zetten. Dit zorgt voor verfrissende en verassende resultaten.”  

Wat maakt HEYDAY dé pionier in de facilitaire dienstverlening? 

“De veelzijdigheid van HEYDAY. Ik zie HEYDAY als de partner binnen de facilitaire markt, zowel voor tijdelijke capaciteit als voor volledige uitbesteding van het facilitair bedrijf. We kunnen meedenken over de hospitality inrichting en met onze consultancy-tak kunnen we advies geven over ieder facilitair vraagstuk. Dit is een hele mooie combinatie in deze markt.” 

Wat vind jij de mooiste ontwikkeling van HEYDAY in de afgelopen 20 jaar? 

“De organisatieontwikkeling die HEYDAY heeft meegemaakt. Tien jaar geleden was HEYDAY de club die op het gebied van integrale facilitaire dienstverlening heel sterk was, maar in de afgelopen jaren is HEYDAY uitgegroeid tot een volledige partner die alle facilitaire disciplines bezit. Zowel naar klanten als naar collega’s is dit zeer waardevol en een enorm mooie stap vooruit.”  

ArrangeGroup-16nov2018-177-3-2
Natasha Snoek, manager Interim & Consultancy bij HEYDAY

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday