<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Kennisevent

De mensgerichte werkplek

Om het beste uit je medewerkers te halen, moet je als organisatie zorgen dat alle randvoorwaarden kloppen. En dan hebben we het niet over een functioneel bureau of een raam dat open kan.

De laatste jaren zien we dat met name de werkplek is uitgegroeid tot een steeds belangrijkere secundaire arbeidsvoorwaarde. Medewerkers willen vandaag de dag van alle gemakken zijn voorzien. Ze eisen dat alles aan hun persoonlijke behoefte voldoet en dat ze daar zelf zeggenschap in hebben.

We hebben het dus niet alleen meer over de facilitaire inrichting van de werkomgeving, maar vooral over de beleving ervan.

  • Wat is een mensgerichte werkplek?
  • Wat is de meerwaarde ervan en hoe houd je deze toekomstbestendig zonder er handen vol werk aan te hebben.
  • Hoe zorg je ervoor dat de mens centraal staat in werkomgeving waarvoor jij verantwoordelijk bent?


Op donderdagmiddag 13 juni hield HEYDAY Facility Management een kennissessie voor facilitair professionals over de ‘De mensgerichte werkplek’. In samenwerking met ErgoDirect is een programma samengesteld met een viertal sprekers dat hun licht over het thema liet schijnen.

Werkplek-602x609

Over de sprekers

H-Rondje
John van Hooft
CEO van Office Athletes en ErgoDirect

John van Hooft kent als geen ander de invloeden van de werkplek. Van welke ontwikkelingen hebben we het meeste geleerd? Wat doet een werkomgeving voor de werkende mens, zowel op mentaal als fysiek vlak? En wat kun je hier in sturen?

Frank-van-der-Leest
Frank van der Leest
Workplace Manager bij VGZ

Coöperatie VGZ heeft in 2017 de Winning Workplace Award in ontvangst mogen nemen en is nu hard op weg om een werkomgeving conform de WELL Building Standard neer te zetten. Frank van der Leest vertelt waarom, wat dit oplevert en wat volgens hem de voorwaarden zijn voor een optimale, gezonde werkomgeving.

H-Rondje
Sander Geerlings
Portfoliomanager Facility Management bij Nationale-Nederlanden

Bij Nationale Nederlanden (NN) staat de mensgerichte werkplek centraal. Sander Geerlings vertelt over de wijze waarop NN comtinue bezig is met de ontwikkeling van een werkomgeving waarin mensen het beste tot hun recht komen en wat daar volgens hem voor nodig is.

Wisse_Stenchlak_2
Wisse Stenchlak
New Business & Innovatie Manager bij HEYDAY Facility Management

Welke trends en ontwikkelingen zijn er te verwachten ten aanzien van de werkplek. Wisse Stenchlak zet uiteen wat de toekomst ons gaat brengen, welke verrassingen we kunnen verwachten en hoe we ons zo goed mogelijk op de toekomst kunnen voorbereiden.