<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Kennisevent

Duurzaamheid is niet duur

Kennisevent HEYDAY Facility Management

Je bent van harte welkom bij het HEYDAY kennisevent op 2 oktober. Roy Spierings en Sarah Blonk praten je kort bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van verduurzamen, subsidies en de wettelijke verplichtingen rond het Energie Efficiency Plan. We sluiten de middag af met een netwerkborrel.

Duurzaam is niet per definitie ‘duur’ meer. Voorheen werd verduurzamen vaak in verband gebracht met grote investeringen en hoge afschrijvingen. We zien inmiddels echter dat de keuze voor groene oplossingen op termijn vaak ook financieel interessant is.

Duurzame oplossingen als LED, zonnepanelen of warmtepompen worden goedkoper en ook de terugverdientijden worden korter. In sommige gevallen is het vroegtijdig vervangen van oude installaties zelfs goedkoper dan wachten totdat ze zijn afgeschreven. Met dat in het achterhoofd vraagt het verduurzamen van je onderhoudsplannen wel om een slimme aanpak. Zeker nu de overheid ons allerlei wettelijke regels oplegt.

Kortom: Waar kun je aan denken?  Wat mag je juist vergeten? Waar moet je rekening mee houden? Wat moet je vooral níet doen wanneer je lucratief wilt verduurzamen? 

Over de sprekers

Spierings, Roy (2) ZW
Roy Spierings
Consultant Hard Services bij HEYDAY Facility Management

"Om in aanmerking te komen voor bepaalde subsidies, moet je goed kijken naar de (lange) termijnplanning van je onderhoud. In de wir-war van regels en regelingen, is het verstandig om de tactische plannen rond onderhoud veel meer strategisch aan te vliegen. We zien dat de juiste aanpak hiervan niet bij iedereen bekend is.”

Sarah_Blonk
Sarah Blonk
Business Development Consultant bij HEYDAY Facility Management

Info

Locatie:

HEYDAY Facility Management
Luchthavenweg 38
5657 EB Eindhoven

 

Datum & tijdstip:

2 oktober 2019

15.00 - 17.00 uur

(we sluiten af met een netwerkborrel)

 


Aanmelden kan tot 30 september

Registreer nu